Емисари от цяла Европа идват за каре на ЦСКА

08:16
Емисари от цяла Европа идват за каре на ЦСКА
Скаути и емисари от отбори от цяла Европа ще гледат утрешния мач между ЦСКА и Лудогорец.

Те ще пристигнат по покана на български мениджъри, които работят с "червените". Родните агенти са им препоръчали звездното каре на ЦСКА Янис Зику, Иван Бандаловски, Жуниор Мораеш и Спас Делев.

Усилената работа по продажбата на четиримата е поредното доказателство, че на "Армията" се надяват да закърпят бюджета с парите от трансфера на част от звездите си.

От ръководството на ЦСКА се надяват въпросните играчи да се представят на високо ниво в дербито с прекия конкурент за първото място в "А" група.

Засега е сигурно, че на "Българска армия" в понеделник ще присъстват емисари от Русия, Италия, Турция, Гърция, а не е изключено да има и съгледвачи от Полша и Холандия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ciferblad
27.11.2011 13:15

трябва да направим шествие хаиде всички цскари да отидем до офиса да видим кой какво ще продава *angry**angry**angry*

Notlike
27.11.2011 11:07

Айде стига бе! Веднъж да сме близо до титлата и те ще продадат половината отбор. ЕТО затова махнаха Радуканов - човекът си го каза - ЦСКА ще се бори за титлата. Но не, алчните титани се борят за пари. Еми, борете се бе, мама ви да еба. Големи цесекари сте. ВЪН! Върнете Божков, той поне не продаваше половината отбор на вересия по средата на сезона..

lozan_kr
27.11.2011 08:53

айдееее на промоция!.............че титаните пообедняха!