Мощни премии чакат в Лудогорец при успех над ЦСКА

10:36
Мощни премии чакат в Лудогорец при успех над ЦСКА
Рекордни премии очакват Лудогорец за дербито с ЦСКА. При ус­пех в битката за първото място босът на разградчани Кирил Домусчиев ще развърже сериозно кесията.

Засега точната сума не е обявявана пред играчите, но те със сигурност щели да ос­танат доволни, обяви източ­ник от клуба.

За победата над Левски възпитаниците на Ивайло Пе­шев са получили по 5000 лева, веднага след мача. Според за­познати, не е изключено сега играчите да приберат по 7000 лева.

От фенклуба на лидера в "А" група пък излязоха с нарочна декларация към работодате­лите в Разград. Те призовават всички фирми и предприятия в града да освободят по-рано персонала си, за да може пове­че хора да посетят сблъсъка в София.

Мачът е от 18:00 часа в първия работен ден от сед­мицата, а пътят от Разград до София е повече от 5 часа, така че феновете още преди обедната почивка ще напус­нат работните си места. За­сега е ясно, че 3 автобуса ще тръгнат към столицата, но мнозина се организират и с автомобили, за да гледат ма­ча от сектор Б на "Българска армия".

От фенклуба се надяват на подкрепа и от страната на стотиците столичани, роде­ни в Разград.

"Всички ние искаме орлите да зимуват на върха, където е мястото им с оглед отлично­то представяне на отбора. Ние ще подкрепяме Лудогорец до последната минута на ма­ча, за да вдъхновим момчета­та на Ивайло Петев за поред­ната историческа победа", се казва в декларацията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vrajev
26.11.2011 15:18

за по 7 хилки требва да се разцепат от бягане *smile*

elkageo
26.11.2011 10:53

ето това вече ще е новото дерби ЦСКА-Лудогорец, виждаме, че с Левски и Литекс ги няма вече оспорваните срещи и успех на ЦСКА