Баждеков: Мисля, че Мюлдер и Грийн ще преподпишат

17:07
Баждеков: Мисля, че Мюлдер и Грийн ще преподпишат
"Ще водим разговори с мениджъра на Сержиньо Грийн и Дъстли Мюлдер. Мисля, че ще стигнем до приемливо решение и за двете страни", обяви изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков.

Баждеков говори пред журналистите след тегленето на жребия за осминафиналите в турнира за Купата на България, където на "сините" се падна Етър Велико Търново.

"Треньорът им Георги Тодоров си пожела Левски, Етър трябва да са доволни. Ние също сме доволни. Надяваме се да стане добър мач", коментира шефът в "синия" клуб. Преди жребия Баждеков направи и искане мачът на Левски от осминафиналите да бъде отложен за догодина, ако на някой друг от тимовете в надпреварата получи такова право. Както е известно, Литекс има отложен мач от "А" група с Калиакра, който трябва да се играе именно на 3 декември, когато пък са срещите за купата. От ПФЛ обявиха, че датата 3 декември е официална за срещите от Купата на България и вероятно срещата за първенство на ловчанлии ще бъде отложена за догодина. При жребия на Литекс се падна отново Калиакра, но този път срещата ще е в Ловеч. "Позицията ни беше ясна - държахме да играят всички отбори, това ни беше позицията. Такава беше позицията и на ЦСКА. БФС казаха, че ще коригират тази грешка", продължи Баждеков.

Той коментира и бъдещето на Дъстли Мюлдер и Сержиньо Грийн, за които се говори, че искат прекалено много пари, за да преподпишат със "сините". Двамата имат договори до лятото.

"Ще дойде мениджърът им, ще говори с г-н Батков и г-н Иванов. Мисля, че ще стигнем до приемливо решение за двете страни и те ще преподпишат", каза още Баждеков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари