Каубоя: Добре, че избегнахме Лудогорец

14:11
Каубоя: Добре, че избегнахме Лудогорец
"Имаше голяма вероятност да сме гост на Лудогорец, което не ни задоволява", сподели представителят на ЦСКА Димитър Димитров-Каубоя, след като "червените" изтеглиха слабака Спартак Плевен в турнира за Купата на България.

В края на жребия за осминафиналите на турнира, ЦСКА бяха останали с Лудогорец и още два отбора, което предполагаше голям шанс за истинско дерби.

"Няма как да бъдем недоволни. В последната четворка останаха Лудогорец и ЦСКА. Имаше голяма вероятност да сме гост на Лудогорец, което не ни задоволява. По-добрият вариант е да гостуваме на Спартак Плевен. Казах, че ще проведем нормална подготовка през седмицата и естествено трябва да се поздравим като крайни победители", коментира жребия Каубоя.

Той добави и каква е съвместната идея на "армейците" с Левски. Преди жребия изпълнителният директор на "сините" Константин Баждеков поиска срещата на Левски от осминафиналите да бъде отложена за догодина, ако за някой друг от останалите отбори бъде направен такъв реверанс. ЦСКА също подкрепя тази идея. "Единствената ни идея с Левски бе да има равнопоставеност. Ако всички отбори играят на трети, да няма изключение", каза още Димитров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

raliza074
25.11.2011 16:36

Авторът на статията да му бъде забранено да пуска статия в Уинър до живот!!!