Пеп: Не ми се иска пак да срещаме Милан

08:26
Пеп: Не ми се иска пак да срещаме Милан
Изиграхме сериозно мача, но най-важното е, че забавлявахме хората, сподели треньорът на Барселона Пеп Гуардиола след победата с 3:2 като гост над Милан в мач от груповата фаза в Шампионската лига.

"Направихме много сериозен мач. През първото полувреме играхме много добре, а през второто се борехме много добре. Различно е. Най-важното е, че хората се забавляваха", каза Гуардиола.

"Когато играем с трима защитници, позицията на Бускетс не е лесна. Рисковано, защото си казваш: "Ще имат положения", но пък от друга страна се отварят повече голови възможности за нас. Не ми се иска да срещаме Милан напред в турнира, ако двата отбора продължим. Познават ни много добре", добави още наставникът на "каталунците".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

eskulero
24.11.2011 19:31

Точно в момента най-силните отбори са Барса, Реал, Милан, Байерн според мен. Ман Сити също са силни, но в ШЛ нещо им е зор. Юнайтед винаги са фактор, в който и да е турнир просто в момента са в ужасна форма. Барса не е непобедима колкото и силна да е с малко повече късмет (и по-коректни съдииски решения) Милан можеше да спечели вчера. РМ винаги са затруднявали максимално Барса, а Байерн също станаха голяма сила последните месеци. Става много интересно в ШЛ. Успех на всички и ви чакаме в Мюнхен ! *tongue* *lol*

SoccerLegend
24.11.2011 14:21

По-скоро го е казал, за да похвали и играта на Милан не че го е страх или нещо, отбор като Барса няма страх от НИЩО!

MarinZ13
24.11.2011 12:24

ХАхахахахаХА Барселона е страх и слаб.Милан догодина мога да бият от Барселона.....Край факт....*joking**joking**joking**joking**joking*