Моуриньо извлича най-доброто от мен

15:04
Моуриньо извлича най-доброто от мен
Нападателят на италианския шампион Интер Златан Ибрахимович благодари на треньора на тима Жозе Моуриньо, че е успял със своите методи да накара голмайстора да покаже най-доброто от себе си.

Националът на Швеция заяви: "Аз съм свикнал с манталитета на Моуриньо. Израснах в Аякс с треньора Ко Адриансе, който е подобен тип човек. След това играх под ръководството на Фабио Капело, който прави така нещата, че разбираш всичко веднага. Аз харесвам треньорите, които понякога се отнасят лошо към теб, такива, които използват тежки думи, когато ми казват "беше ужасен на терена". На мен си е случвало вече и мога да ви кажа, че наистина действа. Не е лесно да тренираш велик тим като Интер. Не можеш да постигнеш нищо без да си голям характер. Понякога човек трябва да бъде стимулиран и понякога трябва да чувства страх за да разбере, че трябва да даде повече на терена."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
05.03.2009 18:41

Ето такива професионалисти където и да било ми правят само лошо впечатление, какво означава страх? Като излизат на терена трябва да ги е страх ли? Типично за тъпчо от балканите. Чудя се като го харесвате всички толкова много и неговото мнение явно и вие сте същите, само дето не излизате да играете и да чакате заколение. Инъче много се радвам че харесвате футбола, сега разбирам какъв го искате, а като си представя останалите неща които вършите се затруднявам да не се издраифам. Замислете се малко ще ви е от полза, господа професионалисти.

Jayfrog
04.03.2009 22:09

Но по някога може да окаже влияние на морала *wink*

Plam3n89
04.03.2009 20:28

Нещата винаги трябва да се казват точно когато трябва и точно това харесвам на Моуриньо той може да е груб ,но винаги е искрен и винаги иска отбора му да играе по-добре и по- добре

DKS
04.03.2009 19:32

Прав е не след слаб мач да ти казват ти се невероятен, другият път повече.Казва се мъжка груба дума и това ви мотивира да работите на 200% не на 100% ..Прав е !