Златков: Това, че станах баща, не ме оправдава

19:20
Златков: Това, че станах баща, не ме оправдава
"Не мога да крия, че мислите ми донякъде бяха насочени към детето ми, но това не ме оправдава", сподели бранителят на Славия Даниел Златков, който сбърка фатално при загубата от ЦСКА с 0:1.

Златков направи сериозна грешка при гола на "армейците", а вчера стана баща. Той призна, че това донякъде го е разсеело, но все пак поема отговорността.

"Мисля, че се получи интересен мач. Имаше доста положения, повечето за нас. ЦСКА успя да вкара и да победи. Щом са вкарали, явно е заслужено. Всеки греши, офанзивните футболисти грешат по пет-шест пъти на мач, но при нас защитниците е важно да не се греши нито веднъж. Не мога да крия, че мислите ми не бяха донякъде насочени към детето ми, но това не ме оправдава. Все пак това е много важен мач, поемам отговорността. Не мога да върна времето назад", заяви бившият играч на Миньор.

Относно бъдещето пред Славия, той добави: "Надявам се тази загуба да не ни се отрази много. Трябва да вземем задължително мача си с Черно море. Не мисля, че играхме слабо, дори малко по-добре от ЦСКА".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация