"Зику няма конкуренция на Балканския полуостров"

19:15
"Зику няма конкуренция на Балканския полуостров"
"Съвсем реално е да продадем Янис Зику през зимата. В момента той няма конкуренция на Балканския полуостров", заяви спортно-техническият директор на ЦСКА Драголюб Симонович.

Шефът в тима на "армейците" говори пред журналистите след мача на неговия отбор със Славия, спечелен с 1:0. Така "армейците" отстраниха "белите" и се класираха за 1/8-финалите в турнира за Купата на България. Дуци призна, че ЦСКА са се пазели за дербито с Лудогорец в понеделник.

"Не мога да кажа, че сме играли много добре. Използвахме днешния мач, за да запазим малко отбора за Лудогорец. Не можем да търсим от младите чудеса, важно беше да играят малко повече. Добре е, че победихме. Много неща не ми харесаха, мачът не беше много красив и не играхме по най-добрия начин. Не искам да кажа, че сме подходили несериозно, но ясно видяхте състава. Очаквам да победим Лудогорец", сподели Симонович.

Колкото до шансовете Янис Зику да си тръгне от "Българска армия" през зимата, Дуци сподели, че интерес към румънеца не липсва.

"Уважаваме Зику, наистина много добър футболист. Съвсем реално е да го продадем през зимата. В момента на Балканския полуостров няма конкуренция. Дано да остане. Иначе ще му намерим заместник, но няма да е българин", продължи Симонович.

Той добави, че няма скандали с Мишел Платини и бразилецът не играе заради контузия, а не заради конфликт с ръководството.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fatalniq
24.11.2011 10:28

с тия изказвания са направо смешни.Ако всички отбори на балканите бяха като Светкавица тогава наистина нямаше да има конкуренция ама уви

Kalinho
24.11.2011 09:49

аре да слезеш малко на земята. Делев само Барса дето не го искаха. Мораеш и него Удине и още кой ли не го купуваха . Бандата не бяха Рома, Лацио а той си седина армията. Сега пък тоя тумбак нямал конкуренция на Балканския полуостров. Нали ако иде в турция или Гърция в някой по силен отбор няма да види титулярно място.