"Готови сме да се разделим с всеки, дори със Зику"

18:58
"Готови сме да се разделим с всеки, дори със Зику"
"Готови сме да се разделим с всеки един наш футболист, стига да има добра оферта за него", обяви изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков след успеха с 1:0 над Славия.

"Армейците" победиха трудно и продължиха в следващия кръг на турнира за Купата на България и именно от това е доволен шефът на "червените".

"Доволен съм, че победихме. Продължаваме напред. Имахме късмет в последната минута. Тези мачове са трудни, тактически правилно изиграхме мача. В последните срещи има повече желание в играчите", смята Живков.

Той добави, че оферти за звездата на отбора Янис Зику не липсват, но освен това от тима на "армейците" могат да си тръгнат и други играчи.

"Естествено, че има оферти за Зику, той е голям играч и професионалист. Готови сме да се разделим с всеки при добра оферта", каза още Живков. Той добави, че няма конфликт с Мишел Платини и бразилецът не играе само, защото е контузен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aa2
23.11.2011 20:06

То за това българския футбол ще цикли на едно ниво винаги...Смешници!

m1ps
23.11.2011 20:05

Нормално... Когато целта е печелене на пари, се продават футболисти при всеки удобен случай. По същата причина на никой не му пука, дали се печелят състезания и трофеи, или не...

peterdeadman
23.11.2011 19:14

Абе тоя е уникален тъпак бе... Айде продайте го и после да видим кой ще ви носи победите..