Тошко Янчев: Не търсете да играем като Барселона

18:31
Тошко Янчев: Не търсете да играем като Барселона
"В края на ноември терените не са в добро състояние. Не търсете да играем като Барселона", така капитанът на ЦСКА Тодор Янчев даде обяснение за слабия мач със Славия, спечелен с 1:0 от "армейците".

В неособено красива за окото среща, "червените" отстраниха "белите" от турнира за Купата на България, надигравайки ги с 1:0 на стадиона в кв. "Овча Купел". Самият капитан на ЦСКА обяви, че реално е доволен от резултата.

"Много важна победа. Видяхте, че не сме подценили мача. Излязохме, не сме се пазили за Лудогорец. Има четири дена до понеделник, ще излезем отново да победим и да зарадваме нашите фенове", сподели ветеранът.

Той даде и интересно обяснение за неособено добрата игра на отбора си.

"Излезте и се разходете из терените. По това време на годината не са в добро състояние. Не търсете да играем като Барселона. Гледайте реално", продължи Янчев.

Той не пожела да даде оценки за прогреса на тима си и сам се обвини, че изпусна удобно положение през втората част. "Не мога да кажа дали вървим напред, аз съм играч, не ми е работа да давам оценки. Тия оценки трябва да ги дават нашите ръководители. Мисля, че имахме повече положения, ако бях вкарал второто полувреме за 2:0, щяхме да заиграем още по-разкрепостено", каза още Янчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация