Дуци: ЦСКА не игра добре срещу Славия

16:39
Дуци: ЦСКА не игра добре срещу Славия
Спортно-техническият директор на ЦСКА Драголюб Симонович не беше особено доволен от играта на отбора при победата с 1:0 като гост на Славия във втория кръг на турнира за Купата на България.

"Най-хубавото от този мач е, че спечелихме. Не играхме много добре. Не искам да кажа, че сме подходили несериозно, но вижте състава ни. Опитахме всичко, за да запазим отбора за понеделник (б.а. за мача срещу лидера в А група Лудогорец)", заяви Симонович, цитиран от БТА.

Той призна за интерес към голмайстора на отбора Янис Зику. "Реално е Зику да си тръгне през зимата. Той е футболист, какъвто няма на Балканския полуостров. Ако бъде продаден, ще му търсим достоен заместник", каза Дуци.

Спортно-техническият директор на "червените" намекна, че евентуалният заместник на румънския нападател също ще бъде от чужбина. "В България няма футболисти, които да могат да заместят Зику", категоричен беше Симонович.

Той отрече нападателят Мишел Платини да е в конфликт с ръководството заради забавени възнаграждения. "Платини е контузен и затова не играе. Това е единствената причина".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Niki_Druid
23.11.2011 17:17

поне дано да иде в някои отбор в които може да следим изявите му *smile* *smile* лоуем е *lol* *lol* *lol*

linerov65
23.11.2011 16:46

дано за Платени да е вярно, а Зику е ясно в понеделник ще изиграе последния мач