Левски надви Банско с гол на Цветков

15:18
Левски надви Банско с гол на Цветков
Левски победи Банско 1951 с 1:0 като гост в среща от 1/16 финалите на турнира за Купата на България.

Попадението за "сините" бе дело на Иван Цветков в 33-а минута. Това бе първата по-сериозна атака на гостите в двубоя и тя доведе до гол. Цветков пое топката на границата на наказателното поле, след което финтира няколко играчи на Банско, а после и вратаря Тодор Кючуков, вкарвайки за 1:0.

Две минути по-късно след добра атака за Левски в ситуация трима на двама, Тодор Христов стреля, стражът на домакините изби. Топката попадна в Цветков, който се разписа за втори път, но попадението бе отменено заради спорна засада.

В крайна сметка столичани се оттеглиха на почивка само с гол аванс.

През втората част Левски пак имаше по-добрите възможности за гол. В 55-а минута Иван Цветков стреля от дистанция, ударът беше слаб и не затрудни Кючуков.Единадесет минути по-късно отново Цвектов шутира от далечна дистанция, но и в този случай Тодор Кючуков се намеси и изби топката.

Две минути преди края на мача за втори път гол на Левски не бе зачетен. След удар на Дани Младенов топката влезе във вратата на домакините, но страничният съдия бе развял флага.

Реферът даде три минути продължение на срещата, гостите не допуснаха изравняване и се класираха за осминафиналите на турнира.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
24.11.2011 12:31

ТВ + - смисъла на този канал е да те накара да си вземеш Булсат за това гледат да дават интересни мачове, да печелят от таксите. Реално в момента БТВ имат най - пасивна позиция на този пазар. Не може телевизията с най - голям рейтинг и най - много пари, да им свиди да извадят някой лев, за поне 1-2 силни първенства. Нова това ги държи Англия и ШЛ

holigan4e
24.11.2011 00:15

А бе Литекс спукаха Своге с 0:5 а Левски би Банско с 0:1 просто нямам думи..Сините пак май са слушали Гонзо

Futbulfen
23.11.2011 20:30

Е ти па се едно работиш в тв+ ..страшна реклама им направи. Не мисля,че телевизии като ТВ7 или канал 1 нямат пари. Ринг отдавна не ги броя за живи от тая гледна точка. Моето мнение е,че като фенове трябва да сме на стадиона,но когато това не е възможно да ни се предоставя възможност да гледаме отборите си (Колко хора имат тв+...все още са малцинство тези с Булсатком).

Sir_Mitko
23.11.2011 22:48

Не им правя реклама.Просто казвам мнението си...ТВ7 също имат много добро качество на образа,докато канал 1 и звука им бяга и картината е "невероятна".Най-добре би било да се направят някакви телевизии,които да дават САМО ФУТБОЛ.Нещо като Скай Спортс.Да може да се гледат всички мачове от БГ и естествено,да са достъпни за всички.

Futbulfen
23.11.2011 18:36

Не е нормално дерби мачове за купата (славия - цдна) да не се дават от така наречените "спортни" канали. Да кажем,че е нормално нашия мач в Банско да не се излъчва директно от кой знае каква телевизия,но определено мачове като гореспоменатия и берое - лудогорец представляват интерес.Не ми се мисли как в по-напреднала фаза ще дават мачове само по тв+...дано има трезвомислещи хора. А иначе рутинна победа..няма какви изводи да правим от един такъв мач.

Sir_Mitko
23.11.2011 19:33

Пич,кой "спортен" канал да дава мачовете?Виж,че Ринг са закъсали яко и вече почти нищо интересно не дават там.ТВ+ имат най-много пари,а пък и качеството на картината е най-добро.

faraona9696
23.11.2011 17:25

аии де дано левски стане шампион на българия апак барса тая ве4ер да бият касмет *wink*

Niki_Druid
23.11.2011 14:22

браво на наще жалко 4е в БГ няма свястни тв да изла4ват ма4овете *tongue*

aa2
23.11.2011 14:25

И аз това се чудя, толкова много спортни канали и нито един от мачовете от купата не се предават...Срам и позор!!!