Радвам се, че разбиваме Топ 4

12:40
Радвам се, че разбиваме Топ 4
Мениджърът на Астън Вила Мартин О\'Нийл разкри, че е развълнуван от факта, че неговия отбор успява да разбие доминацията на Голямата четворка в английския футбол.

Вила е на път да си осигури място в Шампионската лига, след като е на три точки зад третия - Ливърпул и на шест пред петия - Арсенал.

Северноирландецът заяви днес: "Играчите наистина се наслаждават на всеки един момент. Страхотно е и навсякъде цари невероятно вълнение. Аз смятам, че атмосферата при нас е такава, тъй като това не се е случвало преди. Случва се нещо велико! Голямата четворка - Манчестър Юнайтед, Челси, Арсенал и Ливърпул знаят за какво става въпрос, тъй като са на тези места от много време насам. Този път обаче ние им правим труден сезона. Те имат бюджет, който е основан на участието в Шампионската лига, а ние нямаме такива средства. Топ 4 си правеха нещата през последните години, но този път е малко по-различно и това е вълнуващата част от сезона. Щастлив съм дори от шанса да завършим сезона като четвърти. Футболистите ни се представят прекрасно", коментира О\'Нийл.

"Дали можем да запазим позицията си? Няма никаква причина да не направим това. Няма никаква причина! Трябва да бъдем четвърти! Трябва да продължим да играем като през последните шест месеца и да бъдем на ниво през оставащите три, което пък ще ни донесе и крайния успех, а с това и постигане на целта."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

NaBor4eTo666
04.03.2009 17:03

Според мен решаващо за това дали Вила ще задържи позицията си пред Арсенал е дали ще издържи на напрежението, което нараства все повече и повече с наближаването на края на сезона. И двата отбора имат тежки мачове до края, и двата отбора имат качествени играчи, които умеят да играят добре, но Арсенал има предимство поради опита си в различни турнири и подобни битки, докато Вила все още няма такъв. И все пак Вила има шанс да запази добрата си позиция, но това ше е много много трудно.

leketoo
04.03.2009 13:22

Тоя изобщо не е наясно с реалностите във Висшата лига! В Арсенал са контузени голям брой играчи, които рано или късно ще се завърнат в игра. И как мисли О'Нийлчо да изкара играч като Фабрегас или някой с бързината на Уолкът. Вила нямаше да имат никакъв шанс, ако не бяха контузиите в Арсенал.

van_der_vart_1
04.03.2009 13:11

Той добре си се радва ама това е времено.Да се завърнат само Адебайор,Фабрегас,Едуардо и Росицки ще видят как ще са си на 5-то място.Топ 4 си е от ясно по ясно *wink*