Започват преговори за създаването на Балканска лига

14:24
Започват преговори за създаването на Балканска лига
Президентът на Европейската футболна централа УЕФА Мишел Платини заяви, че е готов да изслуша варианти за създаването на Балканска лига.

Френската футболна легенда обяви това по време на среща с боса на Сръбската футболна централа Томислав Караджич и представители на правителството.

Платини все пак подчерта, че не е против, но това не означава, че автоматично казва "да" на проекта. Противниците на идеята за Балканска лига се опасяват от сблъсъци на етническа основа по време на евентуалните мачове от това първенство.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo_309
04.03.2009 18:17

истината е, че няма да се повиши кой знае колко нивото по простата причина, че най-големите отбори едва ли ще се съгласят да играят в лига, в която няма пари. все пак не забравяйте от кои страни се наливат най-много пари във футбола и че те не са на балканите, а големите отбори от полуострова си играят в шампионската лига и няма да се съгласят да си губят времето в безсмислени мачове.

emo_peleto
04.03.2009 15:38

Ами това е много добра идея. Говори се от много време за нея. Надявам се да се реализира и смятам, че с тази лига ще се повиши нивото на балканския и най-вече на българския футбол. Ако се създаде цикъл сряда-събота на мачовете ще подобри и физическата подготовка, която куца на нашите отбори. *smile*

rosen1968
04.03.2009 14:56

Според мене ще бъде добре и наистина ще има сблъсъци на етническа основаа *sick*