Роналдо играе само за Юнайтед, скатава се за Португалия

11:43
Роналдо играе само за Юнайтед, скатава се за Португалия
Селекционерът на националния отбор на Португалия Карлос Кейрош обвини звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо, че не дава всичко от себе си в срещите на представителния тим на своята родина. Според наставникът, крилото на "червените дяволи" се раздава много повече за клубния си тим и това трябва много скоро да се промени.

Следващата среща от квалификационната група на Португалия е срещи тима на Швеция и перспективите към иберийците не са никак добри. В момента те се намират на трето място в група "А", като имат спечелени едва 5 точки от 4 изиграни мача.

"Мисля, че има голяма разлика в играта на Роналдо в националния отбор на Португалия и този в Манчестър Юнайтед. Когато играе за клуба той се представя много добре и у него личи огромно желание за себедоказване и изява, докато в националния отбор нещата стоят коренно различно. Същото може да се каже и за Луиш Нани, Шимао, Маниш и Тиаго. Няма причина, или поне аз не виждам такава, тези футболисти да не играят по един и същи начин в различните турнири", каза бившият треньор на Реал Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
24.03.2009 16:41

Gonzo паричките не са същите ,сещаш ли се ? *wink* Друго е да играе в Юнайтед за 200 000 паунда на седмица ,друго е в национала.....Говоря и за Бербатов и за Роналдо. *sick*

MeToDueB
04.03.2009 12:28

хаха Гонзо личи си колко разбираш от футбол хахаха .. къде е нашия смешен национален отбор с 1,2 добри играчи, като изключим Бербатов, къде е португалския национален отбор, в който има 5,6 футболисти от висшата лига и още куп звезди. Роналдо си играе и в националния така както и в Юнайтед, но все пак с националните отбори работата е съвсем различна .. много по-малко мачове, не са толкова сработени футболистите и е трудно. А нашия национален и Бербатов, въобще не го месете, че ми става адски смешно *joking*

Don_Gonzo
04.03.2009 12:15

Същата работа като Бербатов май май, а? Големите звезди в Юнайтед, ама като стане въпрос за национален отбор - никакви ги няма. Резил!

Crissstiano
04.03.2009 12:13

Ако не беше той и до европейското нямаше да стигнат