Пенев дава шанс на младите срещу Славия

15:33
Пенев дава шанс на младите срещу Славия
Някой от младите футболистите на ЦСКА може да получи шанс за изява в мача със Славия за Купата на България, а "червените" излизат за победа в този двубой, обяви старши треньорът на "армейците" Димитър Пенев.

"Може да запазим някои от тези, които висят с картони, но все още не сме го решили окончателно. Става дума най-вече за Костадин Стоянов. Може да дам възможност за изява на млад футболист", каза още Пенев. На терена срещу "белите" няма да излезе и Мишел Платини.

"Той има стара контузия и най-вероятно тя е проблемът му в момента. Има няколко дни, в които ще видим дали той ще играе с Лудогорец", обясни треньорът, след което уточни, че бразилеца няма да напуска ЦСКА. "Последните 2-3 години този турнир бе проблем за ЦСКА, но сега е нормално да атакуваме и двете купи. Мачът е на елиминиране и е малко по-различен. Славия стартира лошо в първенството, но последните мачове им са сполучливи, имат и опитен голмайстор", добави още Пенев. Той, освен това, призна, че в тренировъчния процес е залегнало изпълнението на дузпи, но заяви, че се надява ЦСКА да продължи напред в турнира след редовното време

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация