Драма за "шейховете"-Сакалиев аут за мача с Етър

14:02
Драма за "шейховете"-Сакалиев аут за мача с Етър
Единствено звездата Стойко Сакалиев ще липсва на Нефтохимик при гостуването на Етър  Велико Търново в срещата от 1/16-финалите за Купата на страната, обявиха от клуба пред БТА.

Сакалиев има мускулно разтежение от мача с Несебър и то все още не може да бъде преодоляно, въпреки че нападателят е подложен на интензивно медикаментозно лечение. Всички останали футболисти са здрави и са на разположение на старши треньора Ангел Стойков.

В предишния кръг "шейховете" елиминираха Спартак 1918 (Варна) след изпълнение на дузпи и сега са амбицирани да преодолеят още един противник от Източната Б група. Както е известно, Етър 1924 е на 2-о място в класирането на втора дивизия, но и от Нефтохимик обявиха за цел промоция в елита.

За разлика от доста други отбори, в Нефтохимик няма да залагат на юноши и резерви в мачовете за Купата на страната. "Във всеки мач играем само за победа- и за първенството, и за Купата. Разлика не правим, защото името на Нефтохимик не позволява компромиси с високите ни цели. Още повече, че срещата с Етър 1924 ще се предава директно по телевизията. А каква по-добра реклама за нас пред хората в цялата страна от една победа срещу Етър", заяви изпълнителният директор Благо Митрев.

Бургазлии тренират днес на своя стадион, след което заминават утре на лагер в хотел във Велико Търново.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация