Десет лева струва билетът за Славия - ЦСКА

12:42
Десет лева струва билетът за Славия - ЦСКА
Ръководството на Славия определи цена от 10 лева за билет за домакинския мач от втория кръг на турнира за купата на България по футбол срещу ЦСКА. Двубоят ще се играе на 23 ноември (сряда) от 13.30 часа на стадион "Славия", информира БТА.

Привържениците на Славия ще могат да си закупят пропуски за двубоя в деня на мача от 11.30 часа на касите откъм сектор "А" на клубния стадион. За привържениците на гостите ще бъдат отворени три каси откъм сектор "В". Те ще влизат на стадиона през два входа. Касите и входовете на стадиона ще бъдат отворени 90 минути преди мача.

Президентът на "белите" Венцеслав Стефанов вярва, че отборът е готов да даде всичко по силите си за победа над ЦСКА в мача за Купата на България.

"Суеверен съм, не искам преди мач да давам прогнози. Знам само, че отборът няма да се предаде, ще се бори докрай и ще иска да победи не по-малко от феновете. Вярвам в силите на момчетата и треньора Мартин Кушев.
Нека всеки, който обича Славия, да е на стадиона да подкрепи отбора. Неудобен е и денят, и часът на мача, но програмата е такава. Въпреки това, важното е да победим", сподели Стефанов пред сайта на клуба.

Славия ще търси реванш от ЦСКА за загубения с 0:1 финал в последното издание на турнира

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

iasen_h
22.11.2011 14:04

Скъпи билети *smile* гонят хората ..... не ги бива и бизнес да въртят ако е 5 лв билета ще има двойно повече хора.

plamen6000
22.11.2011 13:34

То колкото няма публика,те искат изобщо да не идват хора *thumb_down*