Изписаха от болницата рефера-самоубиец

16:05
Изписаха от болницата рефера-самоубиец
Германският рефер Бабак Рафати, който направи опит за самоубийство, след като си преряза вените малко преди срещата между Кьолн и Майнц 05 в събота, беше изписан от болницата.

41-годишният съдия, който е рефер в германската футболна федерация от 1997 година насам и ръководи срещи в Бундеслигата от 2005 година насам, не дойде с асистентите си за подготовката преди мача.

Той е бил открит от асистентите си в банята на хотелската си стая с прерязани вени. Опитът за самоубийство, чиито причини все още не са ясни, напомни за самоубийството на германския вратар Роберт Енке, който отне живота си след дълги години борба с депресията. Бащата на Рафати заяви пред репортерите в понеделник, че е говорил многократно със сина си след инцидента. "Той ми каза, че ме обича. Искаше да се извини. Много съм щастлив, че е добре", каза Джалал Рафати. От болницата потвърдиха, че пациентът е изписан. В събота президентът на ДФБ Тео Цвайнцигер заяви, че според него единственото обяснение за опита за самоубийство е огромното напрежение върху реферите. Рафати, банкер от ирански произход, е водил 84 срещи в Бундеслигата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация