Конте: Искам да атакуваме, дори да рискуваме

08:43
Конте: Искам да атакуваме, дори да рискуваме
Искам да владеем повече топката и да атакуваме с възможно най-много играчи, дори и да рискуваме много, коментира треньорът на Ювентус Антонио Конте след победата с 3:0 над Палермо.

Бившият наставник на Сиена сподели, че на полусезона ще направи равносметка какви са шансовете на "бианконерите" да спечелят титлата.

"Мачът с Палермо беше важен. Бях малко притеснен, след като 22 дни не бяхме играли. Исках да покажа на играчите и феновете, че срещата е важна. Спечелихме, но имаме още много да се подобряваме. Искаме да играем с наша философия. Да владеем повече топката и да атакуваме с възможно най-много играчи. Дори и да рискуваме много. Даже и Барселона оставя свободни пространства на съперника", сподели Конте.

"Скудетото? Питайте ме след време. Ще говорим за това, като свърши първия полусезон. Когато вече сме се изправили срещу всички съперници. Тогава ще направим сметките и ще видим къде сме и къде искаме да бъдем", каза още треньорът на Юве.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Topec
21.11.2011 13:52

По принцип не е правилно - виждаме Челси използват такава тактика, и не е много успешна, но все пак има разлика между Английското и Италианското първенство!

ForzaJuve29
22.11.2011 09:54

Как прецени че тактиката не е правилна!Всяка тактика е правилна въпроса е да имаш точните играчи за нея а ние ги имаме!Дори и аз на фифата се чудя кой халф да пусна ако игра 4 Пирло МАркизио или Видал но ги пускам и тримата и си играя с 5 халфа и 1 нападател!Ако имаш достатъчно добри крила и отбора е сработен все едно играеш с трима нападатели и халф зад тях!Освен това последния мач показа въпреки че играем с един нападател колко ни е офанзивна схемата след като бековете ни Киелини и Лихтщайнер направиха по асистенция!

potrebitel79
21.11.2011 11:39

Тук е тема за Ювентус - не се обсъждат други отбори, не се обиждат други отбори, ние в коментарите не сме писали за други отбори...пишем просто с любов за любимия отбор - що за гнусно същество трябва да си и каква омраза трябва да изпитваш за да редиш минуси на останалите, и то без да имаш смелоста и доблеста да се покажеш - гадна, гнусна и жалка твар - пфу!

ForzaJuve29
21.11.2011 11:54

На теб пък кво ти пука за минусите а иначе 99.9% е някой фен на принтер НР.