Пенев: Много шансове дадох на Караджов и Виданов

18:50
Пенев: Много шансове дадох на Караджов и Виданов
"Толкова много шансове съм давал на Караджов и Виданов да станат големи футболисти в ЦСКА", каза старши треньорът на "армейците" Димитър Пенев по повод скандалното напускане на клуба от двамата играчи вчера.

Караджов, Виданов и кондиционният треньор Иван Йовановски пожелаха да напуснат ЦСКА вчера по различни причини, като Пенев и спортният директор Дуци Симонович виждат външна намеса в тяхното поведение.

"Противниците на ЦСКА се намесват преди тежките мачове с Литекс и Разград. Знаете как са нещата в българския футбол. Толкова много шансове съм давал на Караджов и Виданов да станат големи футболисти в ЦСКА", сподели Пенев.

"Всичко обаче е спокойно преди мача, тренираме нормално и с настроение. Готвим се сериозно и утре ще видите. Платини тренира на 100 процента през седмицата. Нелсън не е напълно възстановен, но разчитаме и на двамата за утре. Не смятам, че Левски ще ни настигне до края на полусезона", каза още легендата на "червените".

Той призна, че преди е имал забавяния на заплатата, но сега всичко е наред.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FaNaTiKa
20.11.2011 02:58

Караджов заслужаваше доверие, правеше адските неща с крака и наистина беше изтръпващо, като почне да я бави и да меша в малкото наказателно нападателите на противниковия отбор, но притежава добър рефлекс