Дуци: Беше заложена бомба на ЦСКА

18:17
Дуци: Беше заложена бомба на ЦСКА
"Не си мислете, че всичко това се случва два дни преди мача с Литекс по случайност, това е заложена бомба", обяви спортният директор на ЦСКА Драголюб Симонович по повод напусналите вчера клуба Иван Караджов, Иван Йовановски и Павел Виданов.

Вчера адвокатът на Караджов Петър Величков разкри, че клиентът му ще прекрати договора си с "армейците", заради неизплатени заплати. Симонович обаче отхвърли тази възможност: "По-скоро трибуналът в Хага ще оневини Ратко Младич, отколкото Караджов ще разтрогне договора си с ЦСКА. Няма шанс това да се случи. С Павката ще се разберем да се разделим по взаимно съгласие. Йовановски исках да остане, тъй като той беше мост между предишното спортно-техническо ръководство и сегашното. Той обаче вече не е част от щаба", обясни Симонович.

"Нали не си мислите, че всичко това се случва по случайност два дни преди мача с Литекс, пет дни преди този със Славия и осем дни преди Лудогорец? Караджов не е решил вчера, че иска да разтрогне. Това е заложена бомба. Не знам от кого, вие сте достатъчно интелигентни, помислете", заяви Дуци. "Има само един месец забавяне на заплатите. Играчите не са си получили парите за октомври, но това ще стане до края на месеца. Освен това вече получиха много сериозни премии за победата над Левски", допълни спортният директор на "червените".

"В момента се получава една самостоятелна селекция. С Павката щяхме да разтрогнем през зимата. Същото ще направим с Халилович и Живец. Утре да не обявите за скандал, когато Халилович и Живец напуснат? Следим добри играчи, но още е рано да говорим за това", каза още Симонович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bayPetko
19.11.2011 22:01

Да, има заложена бомба и тя си има име - Дуциии!