Лудогорец отново е едноличен лидер

16:35
Лудогорец отново е едноличен лидер
Лидерът в "А" група Лудогорец победи с 2:0 Калиакра Каварна в мач от 14-ти кръг на първенството и дръпна с три точки на върха на ЦСКА преди утрешното гостуване на "червените" в Ловеч.

Победата за отбора от Разград обаче не дойде толкова лесно, колкото се очакваше. Възпитаниците на Ивайло Петев успяха да отбележат гол чак в средата на второто полувреме, чрез Михаил Александров, който се разписа в 69-та минута, след като бе изведен добре зад защитата на Калиакра. 10 минути по-късно гостите останаха с човек по-малко след втори жълт картон на Антон Димитров, а в продължението на мача Кабасале оформи крайния резултат с глава. По този начин Лудогорец събра 35 точки и води с три на ЦСКА, преди утрешното дерби в Ловеч.

Славия успя да стигне до пълен обрат при гостуването си на Монтана и спечели двубоя с 2:1. Димитър Илиев откри резултата в полза на Монтана в 62-та минута с прехвърлящ удар от 20 метра. Само три минути по-късно обаче Даниел Гаджев получи втори жълт картон и остави домакините с човек по-малко. "Белите" се възползваха от това и изравниха в 72-та минута чрез Радослав Василев, а в продължението стигнаха и до пълен обрат след гол на нападателя Николай Божов.

В друг мач за деня Черно море стигна до минимален успех с 1:0 при домакинството си на последния Светкавица Търговище с гол на капитана на "моряците" Георги Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Damiennn
20.11.2011 22:41

Лунатик, вместо да се радваш, на едно скромно отборче което вдига летвата в и без това умрялото ни първенство ти храниш...