Тони Калво титуляр срещу Видима

08:39
Тони Калво титуляр срещу Видима
Николай Костов със сигур­ност няма да прави много промени в състава за мача с Видима Раковски. Треньорът сам каза, че разлики с титулярната единайсеторка, която бе използвана срещу Берое, може дори да няма. Все пак очакванията са да бъдат направени ня­кои рокади.

На първо място сред кан­дидатите за титулярно мя­сто, които не играха в Ста­ра Загора, се нарежда Тони Калво. Испанецът изтърва гостуването миналата сед­мица, защото страдаше от травма. Сега обаче няма про­блеми със здравето, а Нико­лай Костов не пропусна да го похвали на вчерашната пре­сконференция. Влизане на юношата на Барса би изкара­ло Даниел Младенов от ти­тулярния състав. Бившият играч на Пирин обаче не за­служава да бъде оставен на пейката, след като даде и двете асистенции за голове­те на Христо Йовов срещу Берое. Другият вариант е Би­жутера да остане на резервната скамейка, но това също изглежда невъзможно, след като вчера Костов заяви, че това може да е Райън Гигс на Левски.

За мястото на върха на атака­та ще спорят Сьорд Арс и Иван Цветков. Срещу Берое всички офанзивни играчи се включваха в разиграването на топката и изграждането на атаките, което ще се уда­де по-трудно на холандеца. Той е типичен реализатор. Очаква се обаче Арс да полу­чи шанс за изява до Нова го­дина, защото се е разбрал с ръководството да остане в клуба и няма намерение да си тръгва от "Герена", а едва ли има намерение и да търка пейката.

Други промени в състава не се очакват. В защитата Иво Иванов отново ще за­почне като титуляр. Той се справи добре в Стара Загора и почти сигурно ще прави компания на Йордан Милиев в центъра на отбраната. Контузията на Ларс Рисп до­пълнително наклонява везни­те в тази насока. Десен бек ще е Дъстли Мулдер, а отля­во ще започне Орлин Старокин. Сержиньо Грийн ще за­стане пред защитата, а Дарко Тасевски зад напада­теля.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация