Николай Костов: Йовов заслужава нов договор

16:27
Николай Костов: Йовов заслужава нов договор
"Христо Йовов е страхотен професионалист и добър капитан. Заслужава да получи нов договор", обяви наставникът на Левски Николай Костов на пресконференция преди утрешния мач с Видима Раковски.

Преди няколко дни Йовов призна, че има желание да продължи да играе за "сините", но не знае дали ще получи предложение за удължаване на договора. "Йовов ми направи впечатление с професионализма си, той е пример за другите и добър капитан. Той е легенда на клуба и заслужава да получи нов договор, а има и с какво да ни помогне", заяви Костов. Той не пожела да коментира зимната селекция на тима, но все пак разкри, че най-вероятно ще бъдат привлечени трима нови футболисти.

" Левски трябва да показва подобрение във всеки мач. Не знам дали ще използвам точно тази схема, с която играхме срещу Берое. Някои футболисти не отговарят на тази система", каза още наставникът на "сините".

"Няма да има много промени в стартовата единайсеторка за мача с Видима, ако изобщо има някакви. Не очаквам да има подценяване от наша страна, тъй като съм обяснил на играчите, че трябва да уважават всеки съперник", допълни Костов.

Той напълно отхвърли информациите, че има намерение да вземе Велизар Димитров на "Герена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea_FanBlue
18.11.2011 18:21

А Костов може да опита схема 3-5-2 като нападателите да не се връщат до защитата. В този мач няма смисъл от наситена защитна линия ако се съди по статистиката и класирането на гостите.

Chelsea_FanBlue
18.11.2011 17:54

Бързо си поправете правописните грешки, докато не са заляли с обиди темата и конкретните лица в нея! Благодаря! *thumb_up*