Левски-Видима и Миньор-Локо Пловдив пряко по TV7

15:25
Левски-Видима и Миньор-Локо Пловдив пряко по TV7
Изборът на TV7 за предпоследния кръг от есенния дял на шампионата пада върху срещите Левски - Видима Раковски и Миньор Перник - Локомотив Пловдив.

В събота, 19 ноември, в 16:15 TV7 ще покаже на своите зрители домакинския мач, който "сините" трябва да спечелят на всяка цена, ако искат да останат в битката за първото място. В този двубой капитанът Христо Йовов може да изравни и рекорда на Георги Иванов-Гонзо по вкарани голове в шампионата с екипа на Левски. Екип на TV7 направи интервю с Йовов, в което ветеранът говори за кариерата си като футболист и опита да стане политик. Двубоят ще бъде коментиран от Илиян Енев и Деян Веселинов, а репортер е Иван Боянов. В неделя, 20 ноември, TV7 ще е на "Стадиона на мира" в Перник, а прякото предаване започва в 14:00. Съперниците са сред традиционно силните провинциални състави, които се борят за местата в средата на таблицата. Двубоят ще бъде коментиран от Илиян Енев и Деян Веселинов, а репортер е Владимир Иванов.

TV7 притежава изключителните права за телевизионно излъчване на двубоите Левски-Видима Раковски и Миньор Перник-Локомотив Пловдив.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

genchooo
18.11.2011 16:00

Да объркали са го... иначе и 2-та мача са 1 -ци

ivansky
18.11.2011 15:56

Миньор не играе ли с Локомотив (Пловдив) тоя кръг ... защото аз съм с такива впечатлениея :? *smile*