Промени в Челси от лятото, петима \"сини\" на дузпата

15:15
Промени в Челси от лятото, петима \"сини\" на дузпата
Членът на борда на директорите в Челси Брус Бък сподели, че след края на настоящия сезон в клуба ще настъпят сериозни промени. Поне петима футболисти се очаква да напуснат лондончани, а Роман Абрамович ще отпусне достатъчно средства за нови попълнения. Според информациите, Михаел Балак, Деко, Флоран Малуда, Алекс и Дидие Дрогба са номинирани за изгонване.

"Още не сме обсъждали официално ситуацията около трансферите, но можете да очаквате промени през лятото. Няколко футболисти ще напуснат, ще има и нови. Не знам дали ще бъдат точно трима, четирима или петима. Ако намерим подходящ футболист, собственикът ще ни отпусне достатъчно пари, за да го купим. Ще използваме и средствата от продадени играчи", коментира Бък.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

judista124
04.03.2009 07:07

Според мен да има нужда от промени понеже преди няколко седмици видях Челси както никога досега и имах чувството че ще отидат в средата на таблицата в Англия. Бяха в много слаба форма и то незнам дали беше от мениджъра или от тези точно тези футболисти които са номинирани за изгонване. Като запалянко само това мога да изкажа останалото се вижда по-добре от клуба и ръководството му. Дано не направят само някои грешки при купуването на новите футболисти и продажбата на сегашните. Също така мисля че Ибрахимович е един добър заместител на сегашния Дрогба и няма да съжаляват ако го купят! *wink*

judista124
04.03.2009 07:06

Те са сетиха най после, Дрогбата тоя сезон доста простотии направи на терена, имах чувството че гледам някой селянин как рита топката без никаква цел, Балак за него мога да кажа само че 2-3 мача играе и 2-3 мача не играе като хората а и вече футболната му кариера лека полека изкагсва на небослона с годинките, Деко за него немога да кажа нищо понеже го пускат рядко в момента да играе като титуляр и не виждам смисъл да го махат от отбора заслужава си поне да покаже изцяло на какво е способен и на какво не, Малуда .... за него нищо немога да кажа но мисля че Барнета е по-добър заместител спрямо негъра.

AriesBG
04.03.2009 00:44

Малко е съмнително относно номинациите.Балак поднови договора си преди месец,Алекс играе блестящо през последните мачове, а Дрогба вади отбора с решителни голове в последните мачове.На мен като фен на Челси ми е трудно да кажа кой в момента е най слаб, но е факт че Деко и Малуда рядко ги пускат в игра и не могат да покажат на какво са способни, други като тях са Белети и Паоло Ферейра.

PureEvil
04.03.2009 00:20

Деко най-добрия? @ zdravec ти сигурен ли си, че гледаш мачове на Челси?
Айде няма нужда Челси да става втория Милан и да държи Дрогба докато стане на 40!

zdravec
03.03.2009 23:00

Деко е един от най-добрите играчи на Челси този сезон. Пък и не виждам логика да го гонят след само 1 година. Балак също е във форма и очаквам да играе поне още един сезон.

AviMC
03.03.2009 22:00

Алекс и Дрогба въпреки годините си,са още нужни на Челси.Останалите нека ги продадат и да се привлекат млади и перспективни халфове *wink* Chelsea The Best

Kalinho
03.03.2009 19:27

Според мен Дрогба ако го продаде ще съжалява