Лудогорец призова: Не пропускайте поредното ни шоу

12:25
Лудогорец призова: Не пропускайте поредното ни шоу
Ръководството на Лудогорец призова привържениците на тима да не пропускат последния домакински мач от есенния дял на "А" футболна група срещу Калиакра Каварна.

"Лудогорци,
Предстоящият мач с Калиакра Каварна може да се окаже последен, който ще изиграе Лудогорец пред собствена публика за тази година. Ако жребият за Купата на България не ни отреди домакинство на 3 декември ви очакват три дълги месеца на глад за футболните емоции, които предлагат момчетата на Ивайло Петев.
Затова не пропускайте шанса да гледате любимците си в събота от 14.30 ч. на стадион " Лудогорец Арена". Тези, които пропуснаха спектакъла с Локомотив София съжаляват, че не са били част от шоуто, което предлага любимият тим.
За улеснение на всички привърженици на "Лудогорец", вече има нови две места, където се продават билети за мача. Това са пунктовете на Еврофутбол – на бул. "Освобождение" и в бившето кино "Димитър Благоев". Билети се продават и на обичайното място на гишето до бистро „Силвена” след 17 . всеки делничен ден.

Цените на пропуските са без промяна от предишния мач:

За "Централна трибуна" – 20 лв., за сектори А,Б и Г – 8 лв., за сектор В – 6 лв. и за сектор Д – 4 лв.

НАПОМНЯМЕ на всички на привърженици от Лудогорието, че билети ще се продават и в деня на мача на касите на стадиона. В 11 ч. на касата на сектор Б ще можете да си закупите пропуските за всички сектори. В 13 ч. отварят всички останали каси.

Пресслужба на ПФК "Лудогорец""

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MarsVolta
18.11.2011 12:37

Абе ще ви гледаме шоуто пролетта като почнете да редите х-совете и загубите.

berba911
18.11.2011 12:28

ще ми се да отида ,, но имам работа .. ;х : ) иначе даваите Лудогорец !!!