Велизар предрече бляскаво бъдеще за Левски

11:15
Велизар предрече бляскаво бъдеще за Левски
Новият треньор на Левски Николай Костов със сигурност ще помогне на "сините", смята бившият играч на ЦСКА Велизар Димитров, който играе в бившия тим на спеца - Металург Донецк.

Димитров получи контузия в мача от 14-ия кръг на първенството срещу Днепър и пропусна следващите две срещи на отбора си. За утрешния мач с Шахтьор той обаче е на линия и иска да помогне на тима си.

"Чувствам се добре. Независимо, че контузията бе тежка, лекарите направиха всичко възможно, за да се възстановя", сподели халфът за "Спорт Експрес".

Попитан за бившия треньор на Металург Костов, Димитров бе пълен с похвали. "Разбира се, срещнахме се, поговорихме, пожелах му късмет в новото му приключение. Не се съмнявайте, че той ще помогне на новия си отбор. Разбира се, Костов ме пита за Металург, защото този клуб не му е чужд", продължи Велизар Димитров.

Той потвърди още веднъж, че има интерес към него от ЦСКА, но засега иска да остане в Металург. "Да, наистина имаше интерес, но веднага казах, че съм щастлив в Металург и сега всичките ми мисли са с тима от Донецк", каза още полузащитникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация