Спасов: Лудогорец няма да ни преотстъпва играчи

10:26

Спасов: Лудогорец няма да ни преотстъпва играчи
"Не са верни твърденията в медиите, че Лудогорец ще ни преотстъпва футболисти", сподели треньорът на Светкавица Търговище Никола Спасов преди срещата с Черно море.

Той каза, че към момента нямат подобни разговори с тима от Разград. Спасов сподели още, че за предстоящата среща, от състава на Светкавица, освен контузените Петев и Генов, ще отсъства и наказания Венков. Ето какво каза пред медиите наставникът на мълниите.

"Готови сме за мача с Черно море. Добре премина седмицата, тренирахме здраво и в отбора има настроение. Нямаме футболисти с травми, а от отбора ще отсъства само наказания Венков. В последните мачове няма да разчитаме на всички чужденци. Нямат здравословни проблеми. Това е чисто мое решение. Малко се сви групата, но всички тренират с желание", заяви спецът.

"Много пъти съм казвал, че Черно море е отбор който ми е в сърцето, но в никакъв случай няма да се отдавам на чувства. В момента съм треньор на Светкавица и влагам всичко за да може да просперира и излезе от незавидното положение, в което се намира. Познавам "Черно море" и те могат да ме изненадат единствено ако не играят на добро ниво. В този мач всичко ще зависи от моите футболисти. Ако влезем в играта както в последните два мача сигурен съм че ще стане добър мач и ще гоним някакъв резултат различен от загубата", продължи Спасов.

"През тази седмица излезе информация за преотстъпване на футболисти от Лудогорец. Това което мога да кажа е, че на този етап няма абсолютно нищо вярно. Мисля, че това са по- скоро желания и слухове от колкото някакви реални предложения и възможности. Лично аз не съм разговарял по този въпрос с никого и никой не ми е предлагал визираните в някои медии футболисти. Имам собствена визия за новата селекция и работим по нея", завърши Спасов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация