Анчелоти на пейката, ако Милан завърши в тройката

12:36
Анчелоти на пейката, ако Милан завърши в тройката
"Анчелоти остава в Милан, ако завършим в тройката", съобщи вицепрезидентът на "росонерите" Адриано Галиани. След пълния провал на гранда от Милано този сезон, борбата за зона "Шампионска лига" остава последният влак за отбора.

Тимът на Анчелоти е трети и само запазването на тази позиция може да задържи татко Карло на поста. "Росонерите" загубиха от Сампдория в последния кръг на Калчото, а Рома, Фиорентина и Дженоа дишат във врата им.

Милан отпадна и от Купата на УЕФА, след като бе елиминиран от Вердер Бремен. Франк Рийкард е спряган за евентуален наследник на Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

razorblade
03.03.2009 16:32

Големият проблем на Милан не се казва Анчелоти , а Берлускони + Галиани ....Голям мъж и хитра лисица е Берлускони, но явно с възрастта е започнал да изкуфява, а Галиани е просто един човек без мнение, който говори вместо големия Бос...показателно е,че чрез Галиани Берлускони "обещава" негласно Кака на Реал М при положение ,че Флорентино перез отново спечели изборите ...четох го наскоро в едно интервю ...Анчелоти е много лош избор за треньор на Милан, но не е луд тоя който яде зелника, а тоя който му го дава .....Въпросът е защо не го махат ?!?! Причините са няколко - и на първо място - защото е удобен. Интерсното е ,че най-голямата гордост на Берлускони - Милан Лаб , тази година просто не работи - толкова много контузени и то млади играчи ..това не е било никога ......

bobolino
03.03.2009 13:09

Милан тази година са 2.Сега като се завърнат контузените(7 играча)не виждам койщте ги спре.Форца МИЛАН *thumb_up*

Kalinho
03.03.2009 12:56

е има и други отбори за УЕФА примерно една Валенсия. Въпреки, че аз си мисля, че милан тоя пат ме самнява да не станат поне четвърти. Ама това не пречи да се издънят в предварителните кръгове за ШЛ, нищо че са ми любимци

onzzy
03.03.2009 12:40

милан байерн арсенал купата на уефа се очертава интересна следващия сезон *wink*