"Играчите на Лудогорец не се продават"

12:57
"Играчите на Лудогорец не се продават"
Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви, че няма никакво намерение да продава играчи през зимния трансферен прозорец. "Ако има интерес към Марселиньо, няма да е от Китай. Ние играчи няма да продаваме. Не искам повече да ме питате за едно и също нещо, няма смисъл. Имаме си отбор, нямаме нужда от пари", заяви Домусчиев пред "Тема спорт".

Междувременно стана ясно, че разградчани могат да дадат почивка на някои от основните си футболисти в предстоящи домакински мач от 14-ия кръг на "А" група срещу Калиакра. Целта е титулярите да бъдат съхранени за предстоящите сблъсъци срещу Берое за купата и срещу ЦСКА в първенството.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mario93
17.11.2011 17:38

всичко се продава на този свят,стига да има пари

Berbatov_GGMU
17.11.2011 17:33

На думи е лесно, но как ще спреш някой да отиде в по- класен и по- богат тим? Когато футболисти от БГ първенство получават оферта от голям клуб няма какво да остават, но да се продават в Израел, Китай, Азербейджан и други подобни първенства е безсмислено.

Sir_Mitko
17.11.2011 14:38

Е тва е истината!!!НИКОЙ ДА НЕ СЕ ПРОДАВА,А ДА СЕ ПРАВИ СИЛЕН ОТБОР

biserms
17.11.2011 13:11

ТИТАН и БАТКОФФ да се учат ! Продадохме си 2мата най-добри играчи Жо и Дембеле, мустакатия се нагъчи с пари и са какво ? Върнахме се няколко години назад в развитието си... Същото правят и боклукчиите в цска, които само чакат оферта и ще шитнат Зику и Мораеш някъде.Е така няма да се развиваме.Браво на Лудогорец.

manutd_forlife
17.11.2011 13:06

БРАВО!!! Е така ще се вдигне българскят футбол като спрем да продаваме звездите си и им дадем шанс да продължат да се развиват. Много добре правят Лудогорец *beer**beer*