Бадема пак съди ЦСКА

09:41
Бадема пак съди ЦСКА
Трикратният шампион с ЦСКА Емил Гъргоров-Бадема отново съди "червения" клуб за пари.

Това показа справка на "24 часа" в интернет сайта на Софийския районен съд. Сегашният ас на лидера в първенството Лудогорец е завел дело 46338/2011 срещу клуба от "Българска армия" за дължими суми. През януари Гъргоров напусна румънския Университатя Крайова. След като не успя да си намери отбор в чужбина, халфът се завърна за втори път в ЦСКА. Той подписа договор до лятото. За този период "червените" дължат на Бадема пари. Става дума за три заплати, както и за бонус за спечелването на Купата на България. За тях е заведено делото в Софийския районен съд. Оттам са дали на ЦСКА 30-дневен срок за отговор.

Ситуацията е същата, като отпреди 3 години. Тогава, под наем от Страсбург, Гъргоров за първи път се върна при "червените", чиято собственост бе от 2002 до 2006 година. ЦСКА стана шампион, но последва тоталният разпад след управлението на Александър Томов. Бадема заведе и тогава дело, но впоследствие се разбра с новите собственици и след няколко отлагания си получи парите.

През това лято 31-годишният Гъргоров предпочете да подпише с Лудогорец, вместо да ходи пак в чужбина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pank0
17.11.2011 10:38

а бе бадема си е бадем бе ,още си спомням как го ебаваха пред 4 и 5 блок в Обеля ,че рита с децата по едно време ,но после им показа ,що за играч е ! евала бадемче *thumb_up*