Бербо бил псевдозвезда с кисел фейс

08:45
Бербо бил псевдозвезда с кисел фейс
Физиономията на Димитър Бербатов е една от най-киселите във Висшата лига, смята "Дейли Мейл". Изданието, което е нещо като клубна трибуна на Тотнъм, отново се опита да изкара българския нападател псевдозвезда и сръдльо, пише "7 дни спорт".

Причината за нападките към футболиста е отказът му да влезе в игра за "шпорите" срещу Нюкасъл на времето, когато още играеше в Тотнъм.

Бербатов е джебчия от Трафалгар скуеър с кадифени глезени и натежали крака, пък пише "Телеграф" за нападателя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AviMC
04.03.2009 07:35

Цитат: "Причината за нападките към футболиста е отказът му да влезе в игра за "шпорите" срещу Нюкасъл на времето, когато още играеше в Тотнъм. "

Вие явно не четете статиите до края?!Къде се споменава за Интер , Челси или друг отбор срещу когото е направил силна или слаба игра?!

joko1975
03.03.2009 22:24

zero,тъпан с тъпана ти,като не си на ясно с нещо не си давай мнението,
за каква случайност ми говориш,футбола е колективна игра ти какво искаш Бербатов да играе само с вратаря ли *sick*и преди да си дадеш простото мнение виж колко асистенции има Бербо и ги умножи x3 защото има още толкова нереализирани негови пасове
и иди си пусни FOX KIDS и си лягай че мама ще ти се кара*smile*
аман от завистливи разбирачи

daskala_
03.03.2009 22:19

ZeroCold, прав си. Дори много. Българин съм и съм пристрастен. И имам и позиция, а имено, че Бербатов е играч, а ти си Л Ь О Х М А Н. Точно пък ти за мен не си аудитория, а си само аут!

leomesi
03.03.2009 21:53

ZeroCold
Махни си сините очила и пак се прави на "интелигентен".
Щом бербатов играе в Манчестър Юнайтед значи е достатъчно добър.

ZeroCold
03.03.2009 20:31

Защото имам какво да кажа. А единственото което правиш ти е да обиждаш аудиторията на иначе толкова добрият сайт - в случая мен. И докато е ПРИЕМЛИВО да има РАЗЛИЧНИ позиции по един въпрос, е НЕПРИЕМЛИВО да обиждаш събеседниците си. Аз пък за тебе без да те обидя мога да кажа че си пристрастен, тъй като си българин и понеже си ПРИСТРАСТЕН твоето мнение не струва пукната пара. Все едно да питаш ЦСКАр кой е по-добър Левски или ЦСКА *joking*

Продължавай да не можеш да разбереш и да се чудиш *wink*

daskala_
03.03.2009 19:49

ZeroCold, не мога да ги разбера такива като теб- да напишеш толкова много само за да покажеш какъв си Л Ь О Х М А Н!!!

ZeroCold
03.03.2009 19:15

(продължение)
Просто топката вече е изритана от някой по посока на вратата (някой дет може да я овладее и стреля) и нашето келеме я докосва лекично точно пред гол-линията, променяйки мястото на което тя ще се време във вратата.. И толкоз. Когато е сам, е ГОЛА ВОДА. Неговата позиция е МАКСИМУМ "SS". Не може да бъде CF който квото иска да си казва...75% Second Striker и 25% CMF

ZeroCold
03.03.2009 19:14

Бе майната й на България бе, КураТиИванко...тука говориме за футбол *wink*
И аз да играя в такива отбори, и на мене да ми подават такива играчи, и аз ще вкарвам. Неоспорим факт е, че като няма до себе си некой като Джърмейн Джинас, Уейн Рууни, Кривия Роналдо или в краен случай Флетчър НЕ може да вкара гол. Разчита нон-стоп някой друг да му прави играта. При него извеждащите пасове са СЛУЧАЙНОСТ - дар от съдбата, положението само е открива пред него и го прави. Уейн Рууни и Тевез например ТЪРСЯТ такива положения, а не да чакат да им паднат. И Тевез и Рууни ще се съдерат да гонят топката въпреки че е на по 7-8 метра от тях, само и само 1 от тея 10 гонения дето ше направят да стане голова атака и евентуално нашия левак да вкара от положение "офсайд". За справка - мачовете срещу Олборг, при които вкара 2, ако не и 3 гола от засада. (продължава)

KypaMuUaHKo
03.03.2009 15:11

И разбира се да не забравяме, че е футболистът с най-много голове за националният ни отбор за цялата му история.
Така че спрете да хулите Бербатов, вместо да се радвате, че все още има хора, които да прославят с добро родината ни в един от най-великите клубове на Стария континент.
Или като сте толкова анти-българи, поне си замълчете на 3-ти март...

KypaMuUaHKo
03.03.2009 15:09

Не знам за кой път ще трябва да цитирам някои факти, за да запуша устите на гадните завистници, анти-българи и не знам как още да нарека тези, които само плюят един от най-великите български футболисти за всички времена! Този път е се обърна специално към Kalinho, който твърди, че Бербатов не играл добре срещу големите отбори:
С Байер Леверкузен - Бербо е вкарвал на Ливърпул, Ман Юнайтед, Реал Мадрид, Барселона, Байерн Мюнхен, Рома!
С Тотнъм - на почти всички отбори от голямата четворка (Челси, Ман Юнайтед, Арсенал)
С Ман Юнайтед - засега само гол и асистенция срещу Челси, асистенция срещу Ливърпул, а като се има предвид, че предстоят мачове срещу мърсисайдци и срещу Арсенал на "Олд Трафърд" като нищо головата му сметка ще набъбне
С националния отбор - На Дания, Хърватия, Белгия (решаващи голове срещу преките ни конкуренти за класиране), направи дузпата, с която вкарахме единствения си гол на Евро '04 срещу Италия.

incrediblefan
03.03.2009 13:54

danas1970 навярно не си чел интервюта с Бербатов в които той казва, че Тотнъм ще му остане в сърцето като отбора, който му е дал път в големия футбол.Думите му бяха, че шпорите са го взели от Леверкузен и така са помогнали на Митко да направи огромна крачка във футбола.Преминаването на Бербо от Тотнъм в друг голям отбор беше НЕИЗБЕЖНО ! Въпрос на време ! Така, че нека си говорят квото искат.....

machocka
03.03.2009 13:34

Мразят го защото е добър и защото ги напусна.Сега тепърва предстоят да излизат най-нелепи неща за него.Най-кисел фейс *sick* моля ти се тези се държат като деца.Само гледат за какво да се хванат и да се опитат да направят проблем.

danas1970
03.03.2009 13:27

Просто Барби от тук нататък ще си показва рогата!Верно,вкарваше голове за Тотнъм,но отношението му към клуба и привържаниците на шпорите накрая беше такова,че хората са си прави да го мразят.Самочувствието му скочи неимоверно много,без кой знае какви основания за това!

Kalinho
03.03.2009 12:53

Абе момчета мнението ви за Бербо е много изкревени. Значи като пишат нешто добро за него веднага е вярно ама като кажат истината ви боли и не е истина. Замислете се бербо силен мач срещу голям отбор в манчестър няма винаги получава най ниските оценки - дали е случайно. С челси даже вкара гол и пак най - ниска оценка. Познавам едни момчета от кувейт те са големи фенове на манчестър и за тях бербатов е издънка нешо като саха.
Вижте какво прави Стилян силни мачове силно представяне ама около него няма тоя шум, и той не е надут и префърцунен за разлика от други хора.

PAFICH
03.03.2009 12:47

Абе маани ги тия глупаци кво ги слушаш и се ядосваш да викат квото искат ама като него няма да бъдат .... Ще си седят там на бюрата и ще се чудят каква тъпа статия да измислят за 8000 паунда....А такива като Бербатов който са постигнали нещичко във своя живот и са се издигнали по стълбицата ще взимат по 80000 и то за 7 дни а не 30 *stop*

Filmadjia
03.03.2009 12:28

Като вкарваше гол след гол беше някъв уникален,сравняваха го с Кантона....Направи слаб мач с Интер и се насраха бил джебчия,кисел бил....

maliby
03.03.2009 12:19

Това се получава когато човек има голяма алдитория от фенове.Според мен това го правят заради бизнеса.Просто когато пишат за някой голям има турсене има продажби.А Митко наистина с преминаването си в Ман стана много голям.И това е просто бизнес. *stop* *wink*

DOCENTA
03.03.2009 10:45

Колкото по голама звезда става един човек,толкова повече злоба и завис изпитват останалите.Екстра си си БЕРБО.Най добрия.

bos
03.03.2009 10:24

Горе главата Митко след лошото идва и хубавото

SchweppesS
03.03.2009 09:48

Едно не6то немога да разбера,за 2 години вкара за Тотнъм 50 гола и много още асистенциии,малко или много успехите на клуба се дължът на него,а те го мразят 4е си е сменил отбора,егаси идиотите.Когато стое6е на скамейката и не играе6е о6те в Тотнъм го праве6е само защото президента се праве6е , и не искаше да го продава въпреки желанието на Бербатов.Манчестер дори не са градски съперник за да имат толкожа злоба към него

sa6ety
03.03.2009 09:33

Това е да си в големия футбол *sick* *lol*