Хърватия, Ейре, Чехия и Португалия мечтаят за титла

00:58
Хърватия, Ейре, Чехия и Португалия мечтаят за титла
Във вторник вечерта се изиграха реваншите от баражите за класиране на Европейското първенство по футбол през 2012 година. След приключването на тези мачове станаха ясни и последните четири участника на турнира в Полша и Украйна, а именно - Хърватия, Чехия, Ейре и Португалия.

Португалия разгроми с 6:2 Босна и Херцеговина като домакин и след нулево равество в първата среща между двата тима, иберийците продължават напред.

Реваншът между Хърватия и Турция бе предрешен, тъй като "шахматистите" спечелиха като гост с 3:0 през миналата седмица. Срещата на хърватска земя завърши без голове и "шахматистите" вече чакат жребия за ЕП 2012.

Чехия  гостува на съперника ни в квалификационната група Черна гора след успех като домакин с 2:0. Балканците не съумяха да сътворят подвиг и загубиха у дома с 0:1, отпадайки след 2 поражения и без реализиран гол срещу чехите.

За Ейре нещата изглеждаха решени, след като победиха в петък Естония с 4:0 като гост. На острова естонците постигнаха равенство 1:1, а ЕЙРЕ триумфира въпреки хикса.



Хърватия - Турция 0:0
Черна гора - Чехия 0:1
Ейре - Естония 1:1
Португалия - Босна и Херцеговина 6:2

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари