Бенитес: Ако Торес не беше контузен, всичко щеше да е различно

08:22
Бенитес: Ако Торес не беше контузен, всичко щеше да е различно
Сривът на Ливърпул във Висшата лига се дължи на контузиите на някой играчи, сподели Рафа Бенитес пред "Гардиън". "Мърсисайдци" загубиха с 2:0 от Мидълзбро в събота и предвид формата на Манчестър Юнайтед и разликата в точките, титлата изглежда нереална цел.

"Може би ако Торес не беше контузен, толкова много неща щяха да бъдат различни. Но не можем да променим това. Всеки има играчи, които са с травми. Имахме някои проблеми след мача срещу Реал, някои играчи бяха контузени. Най-лошото нещо обаче е новата контузия на Торес. Той беше нашият основен нападател, който вкара много голове през миналия сезон", коментира Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MMM66
03.03.2009 11:07

Прав е донякъде ,но ако всеки почне така да се оправдава *sick* Все едно Венгер да каже"Ако Адебайор ,Росицки ,Фабрегас, Уолкът и Едуардо не бяха контузени , всичко щеше да е различно .

onzzy
03.03.2009 10:04

съгласен съм с dks не може контузията на 1 футболист да е оправдание за отбор с претенциите на ливърпул

DKS
03.03.2009 08:31

Tорес без съмнение е голяма фигура в Ливърпул..Той може да направи разликата между Лъвърпул и всеки голям отбор..Но си мисля, че и с него и без него Мърсисайдци трябва да бият отбори като Мидълзбро .. *sick*