Валдес: Гуардиола стартира нова ера в Барса

15:45
Валдес: Гуардиола стартира нова ера в Барса
Стражът на Барселона Виктор Валдес определи наставника на тима Хосеп Гуардиола, като човекът, стартирал нова ера при каталунците.

40-годишният специалист пое отбора през лятото на 2008 година, спечели на два пъти Шампионската лига и три пъти първенството на Испания Ла Лига. Така той се превърна в най-успешния треньор в историята на каталунците.

"Начело с Гуардиола Барселона се подобрява всеки изминал сезон. През всяка следваща кампания играем по-добре, отколкото през изминалата такава", уверен е в думите си Виктор Валдес.

"Нашият наставник маркира цяла една ера в клуба и се надявам, че той ще остане при нас още дълги години", допълни испанският национал пред RAC 1.

След това Валдес похвали големия съперник на Барселона - Реал Мадрид. Двата тима се изправят в поредното наелектризиращо "Ел Класико" на 10-ти декември.

"Ще бъде много напрегнат и динамичен двубой, което е добре за футбола. Реал Мадрид винаги е бил много силен отбор, който постоянно е бил на върха, борейки се за титлата", философски завърши трикратният европейски клубен шампион с тима на Барселона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация