Стратега: Дано да вдигнем контузените за мачовете с Литекс и Лудогорец

19:16
Стратега: Дано да вдигнем контузените за мачовете с Литекс и Лудогорец
Наставникът на ЦСКА Димитър Пенев заяви, че е доволен от победата над Миньор и също така изрази своята надежда някои от контузените състезатели на "червените" да се оправят навреме за мачовете с Литекс и Лудогорец.

“Искам да честитя на нашите фенове, на ръководството и футболистите. Имаме много неща да говорим, за което се получи на мача. Виждате млади влизат, контузии, картони. Много ми е трудно, всичко това се случва в един срок кратък. Знам, че ни предстои тежките мачове с Литекс, Разград и за Купата. Стараем се да вдигаме тези с контузии и тези младите да имат по-добро самочувствие. Виждате на пейката бяха само младежи с изключение на един-двама”, коментира Пенев.

“Всички знаят, че ЦСКА взе този футболист, за да може да реализира, за да може и ЦСКА да има интерес от неговата продажба след време и самият той да с чувства комфортно в нашия клуб. Видяхме Спас Делев днес сам си ги правеше засадите, иначе щяхме да имаме съвсем друг резултат. В средата и Галчев и капитана доста километражи направиха, доста трудни топки отнеха. Защитата все още няма синхрон, младия Стоянов, Бандаловски отсъстваше доста, на лявата страна Трифонов също отсъстваше. Точките бяха важни, 50 процента от феновете трябва да са доволни”, сподели специалистът.

“Целта ни е да сме първи на паузата. Преди Разград има един Литекс. Надявам се контузените малко да намалят своите оплаквания, младостта малко по-сериозно да се включва”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

westside
12.11.2011 20:17

Велики неща е направил този човек, но така и не се научи да говори ! Винаги са ми били забавни интервютата с негово участие !!! Колкото до мача...грозен за гледане мач отново...но за България това е нормално!!!