Прандели: Марио изигра великолепен мач

08:45
Прандели: Марио изигра великолепен мач
Селекционерът на Италия Чезаре Прандели похвали Марио Балотели за играта му в контролата с Полша.

Нападателят на Манчестър Сити започна титуляр и вкара първия си гол за Скуадрата при победата с 2:0.

"Марио изигра великолепен мач. Винаги беше на точното място и знаеше какво да направи. Комплименти за Марио и за целия отбор. Важно е да се запази определен баланс. Мисля, че момчетата започнаха с правилната нагласа. И запазиха още веднъж вратата ни суха", каза Прандели.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rmadrid_fen
12.11.2011 12:30

леле... добре ли сте? най-доброто е на Аржентина - Агуеро, Меси, Тевез, Лавеци, Диего Милито..! ТОВА Е СБОР ОТ НЕВЕРОЯТНИ НАПАДАТЕЛИ! иначе след това може би Испания - Вия, Торес, Ф. Лоренте... абе за второ-трето място (англия смятам аз) не съм категоричен, но за ПЪРВО - НАПЪЛНО!

oc3ola11
12.11.2011 23:44

хаха какво спорите бе,защо никой не се сеща за отбора който във всеки мач вкарва по 3-4 гола и то не от халвоте си а от нападатели,даже и последната контрола с 4-0 я зеха,да за уругвай говоря,КАВАНИ,ФОРЛАН,СУАРЕЗ.....

Artillery
12.11.2011 13:48

Йоренте е един от топ нападателите на Испания, изгледай някой негов мач преди да коментираш.

bacardy_breezer
12.11.2011 12:48

Виждаме ги Аржентина...Не говори само с ИМЕНА, ами с играта на тези хора.Аржентина щото имат такова "звездно" нападение за това не могат да бият Венецуела, Перу и Боловия *joking* Испанското нападение също не е кой знае какво, тяхната сила е ХАЛФОВАТА ЛИНИЯ.Вия вече е на възраст, Торес не е това, което беше докато играеше в Пуул, а тоя Лоренте незнам къде го слагаш изобщо*lol*

Axl_Rose
12.11.2011 09:41

Италия подмлади отбора и това дава резултати , съгласен съм напълно с коментара на колегата.Отбора в момента играе прекрасно а младите играчи показват класата която несъмнено я имат.Скуадрата има много добри шансове на това Европейско да направят силно представяне защо не и да го спечелят.Отбора намери правилния тренер които балансира състава и сега това си дава отражение.Вече Италия не гледа на мача като приятелски и че може да го мини с лека рака и това е похвално чесно казано ! Успех на Италия за напред !

bacardy_breezer
12.11.2011 09:11

Италия в момента разполага може би с най-силното нападение в света - Роси, Касано, Пацини, Балотели, Матри, Джовинко.Жалко, че Роси и Касано се контузиха, но дано няма повече контузии, защото ако отиде със всички основни футболисти на ЕВРОТО Италия има големи шансове да постигне нещо ! Вчера направиха поредния си силен мач.

rooney_fen_256
12.11.2011 10:18

Англия - Руни, Керъл, Стъридж, Уелбек, Уолкът, Дефо, Бент.