Двама юноши в групата на "смърфовете" за мача с Ботев

18:03
Двама юноши в групата на "смърфовете" за мача с Ботев
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев включи двама от юношите на клуба в разширения си състав от 19 футболисти за утрешния домакински двубой срещу Ботев Враца.

Наставникът се довери на централния защитник Борис Бисеров и на халфа Аян Садъков-младши. От началото на сезона младоците нито веднъж не бяха попадали в групата на "черно-белите" за официален мач. От състава отпадна Мартин Кавдански, тъй като почувства болки в коляното на една от последните тренировки.

Както е известно, бранителят се контузи още на мача с Черно море и поради тази причина пропусна срещата с Левски в предишния крът. Срещу Ботев (Вр) няма да играе и Базил де Карвальо, който е с повиквателна за националния тим на Гвинея Бисау.

Ето и пълната група от 19 футболисти за мача с Ботев Враца:

Стоян Ставрев, Флориан Лучини, Жереми Родригес, Юнес Бенжелюн, Борис Бисеров, Ангел Йошев, Михаил Венков, Валери Георгиев, Сержиньо, Ненад Лукич, Йордан Тодоров, Любомир Витанов, Драги Коцев, Аян Садъков, Христо Златински, Даксон да Силва, Даниел Георгиев, Здравко Лазаров и Милош Релич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gr1kA
13.11.2011 19:13

Тва какво общо има с БОТЕВ ПЛОВДИВ , че сте го сложили в тяхните теми ?!?!?!