УЕФА скочи на ЦСКА - не допуска БФС до Балканската лига

16:33
УЕФА скочи на ЦСКА - не допуска БФС до Балканската лига
УЕФА изпрати писмо до Българския футболен съюз във връзка с предварителната среща между клубове от Балканския полуостров, Русия, Украйна, Армения и Азербайджан за създаването на международен турнир, инициирана от ЦСКА.

След като по молба на ЦСКА, президентът на БФС и член на Изпълнителния комитет на УЕФА Борислав Михайлов информира Европейската футболна централа за проекта, в становище, подписано от заместник-генералния секретар Теодоре Теодоридис, се посочва, че УЕФА няма да изпрати свой представител на срещата и препоръчва на Борислав Михайлов също да не присъства на тази среща.

Причината според Европейската футболна централа е, че въпросната инициатива е на твърде ранен етап и не се провежда под егидата на УЕФА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jamski
11.11.2011 17:22

Еми трябва д аима организация все пак и трябва да е признат този търнир плюс как ще се сместят с лига европа шампионксата лига вътрешните първенства и националите отбори...трябва да е по подредено и организирано ако не се направи както трябва може отборите да избират между лига европа и балкаснакта лига което не е оферта

gQg
12.11.2011 09:00

"ако не се направи както трябва може отборите да избират между лига европа и балкаснакта лига което не е оферта" Миналата година Порто като стигнаха полуфиналите бяха спечелили само 3 МИЛИОНА, което е смешно в сравнение с шл. Ако в Балканската лига се налеят пари, ще бъде много по оферта за малките отбори, които няма как да достигнат много напред в ЛЕ и се задоволяват с малки суми.

linerov65
11.11.2011 17:04

Те ще дойдът но чàкът да видят дали ще има спосори, за пари запада е лаком...

arsenal_gunners
11.11.2011 17:04

Хахх, тия смешници от УЕФА.... Един такъв проект можеше много да помогне за развитието на по-малките отбори от Източна Европа. Очевидно обаче от УЕФА не искат нищо подобно и призивите за развитие на футбола из целия свят нещо издишат...

bayPetko
11.11.2011 16:41

Оказва се, че някой титан правил сметки без кръчмаря Платини *money*

ivo6
11.11.2011 16:40

няма да стане нищо*smile**thumb_down*