Сър Алекс хвали Фостър, Роналдо иска всички купи

08:39
Сър Алекс хвали Фостър, Роналдо иска всички купи
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън сподели след вчерашния финал срещу Тотнъм за Карлинг къп, че неговият тим е имал възможност да спечели срещата още в редовното време. Шотландецът похвали вратаря Бен Фостър, който имаше няколко чудесни намеси в мача.

"Можехме да спечелим преди продълженията, но смятам, че от Тотнъм могат да кажат същото. Фостър направи фантастични спасявания и ни вдъхна увереност. Трябва да мислим за следващия си мач. Титлата в Англия и Шампионската лига продължават да бъдат наш приоритет", коментира Фъргюсън.

Зведата на тима Кристиано Роналдо пък си пожела всички възможни купи през този сезон.

"Ще се борим за всички трофеи през този сезон. Това е доста трудно да бъде постигнато, но вярваме в себе си. Ние винаги имаме възможност да спечелим всичко. Взехме тази купа, но нямаме много време да празнуваме. Продължаваме да се борим за другите трофеи", сподели Роналдо.

Мениджърът на Тотнъм бе разочарован от загубата, но и горд със своите футболисти.

"Беше ужасно в края на мача. Не бяхме подготвени за дузпите, а футболистите на Юнайтед бяха много уверени. Все пак те не успяха да ни победят за 90 минути и 30 в продължението. Бяхме наистина много добри", каза Реднап.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

NaBor4eTo666
03.03.2009 00:58

Съгласен съм с коментарите, че Кушчак няма място в Юнайтед. Не съм гледал много негови мачове, но от видяното до тук ми се струва, че е несигурен и допуска доста грешки, а за вратар това е недопустимо. Хубаво поне, че Юнайтед имат добра резерва на този пост в лицето на Бен Фостър, но Кушчак според мен не е за този отбор.

incrediblefan
02.03.2009 11:48

intermaina как да не беше вратарски гола ? Едно от основните правила във вратарството е че когато нападател и защитник се борят за топката врятаря няма никакво право да излиза напред.Кузчак фактически попречи на Фърдинанд и 2-мата се елиминираха, което остави вратата празна.Да не забравяме че Пол Робинсон вкара гол на Фостър(когато беше под наем) от около 70 метра......НО се вижда, че Бен е с класи над поляка...

teenage_head
02.03.2009 11:27

тотнъм наистина са много горди че са се представили добре срещу голяма част от резервите на манчестър *joking*

intermaina
02.03.2009 10:40

Е срещу БЛЕКБЪРН не беше вратарски гола *wink*

debelarica1234
02.03.2009 09:26

Фостър ще е достоен заместник на Ван дер Саар,не знам само едно какво прави на Олд Трафорд тоя тъпанар Кушчак причините да не е при ДЯВОЛИТЕ са много например,че му вкарват голове от центъра МАЧА НА ПОЛША С КОЛУМБИЯ,издънката срещу Портсмут за ФА къп тогава ни размина от втори требъл и съвсем наскоро ГОЛА НА БЛЕКБЪРН където прекъсна серията без гол във вратата на Ван дер Саар.Сър Алекс понякога прави идиотски грешки с вратарите като Бартез,Хауърд,Карол и т.н.ДАНО НЕ ПУСНЕ КУШЧАК СРЕЩУ ИНТЕР..........