Талантът на Ариана Аматьорска Лига започна пробния период в Литекс

15:55
Талантът на Ариана Аматьорска Лига започна пробния период в Литекс
Талантът на Ариана Аматьорска Лига 2011 – старозагорецът Пламен Иванов, започна днес своя повторен подготвителен период в лагера на Литекс.

Месец след като изигра демонстративен мач за Литекс срещу четвъртодивизионния Вихър Завет, талантливият футболист ще прекара следващата една седмица в Ловеч. Той ще тренира пълноценно с първия състав на тима, ще играе в приятелския мач на Литекс тази събота срещу елитния сръбски ФК Нови Пазар и ще се готви с групата за предстоящото дерби с ЦСКА. Пламен Иванов бе посрещнат от спортно-техническия щаб на Литекс и се включи в днешната тренировка на отбора. През следващите дни той ще тренира наравно с всички състезатели и ще се докосне до професионалната атмосфера в Литекс.

Възможността да стане част от професионалния футбол е специалната награда на Ариана за Пламен, който бе определен за най-талантлив млад състезател в непрофесионалното футболно първенство на най-продаваната марка бира. Младежът вече доказа своите перспективни качества с игра в отбора на Литекс срещу тима от Разградска област – Вихър Завет. Той отбеляза гол и записа две асистенции на своята сметка, с което впечатли ръководството на Литекс. Сега Пламен получава нов шанс за изява пред старши треньора Атанас Джамбазки. Аматьорът ще запише нови игрови минути с оранжевата фланелка и ще получи ценни наставления по време на своя престой в Ловеч. Както самият той споделя, "силно се надява, че ще получи безценен опит, който да му помогне да израсне професионално във футбола".

Дали един млад талантлив непрофесионален футболист може да сбъдне една своя мечта и да заиграе при най-добрите, ще стане ясно след една седмица. В края на неговия престой в Ловеч, съотборниците на Пламен от старозагорския аматьорски тим Траките ще пристигнат в града на люляците по покана на голямата награда в турнира Ариана Аматьорска Лига - шампиона на България Литекс. Те ще наблюдават заедно мача между Литекс и ЦСКА от 14-ия кръг на футболното ни първенство.

Програмата на Пламен Иванов по дни в лагера на Литекс:


10 ноември: Тренировка с отбора

11 ноември: Тренировка с отбора

12 ноември: Участие в приятелския мач между Литекс и Нови Пазар (Сърбия)

15 ноември: Тренировка с отбора

16 ноември: Тренировка с отбора

20 ноември: Посещение на мача Литекс - ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация