Волфсбург спря Хамбургер, Вердер и Байерн без голове

20:18
Волфсбург спря Хамбургер, Вердер и Байерн без голове
Хамбургер загуби с 1:3 у дома от Волфсбург и пропусна възможността да се изкачи на върха в германската Бундеслига.

Графите
в 12-а минута изведе гостите напред. Отново той в 24-а направи задачата на домакините много трудна с втория си гол в мача. Полувремето завърши при този резултат, а в 73-а минута Хосе Паоло Гереро върна Хамбургер в мача. Дзеко в 76-а обаче окончателно попари кандидатите за титлата и оформи крайното 1:3.

Вердер Бремен и Байерн Мюнхен завършиха 0:0 в неделното дерби на кръга. Налдо от домакините бе изгонен още в 15-а минута, но въпреки това "баварците" не успяха да се възползват от численото си превъзходство.

Щутгарт спечели гостуването си на Карлсруе с 2:0. Елсон да Силва и Сами Кедира донесоха победата на своите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

NaBor4eTo666
02.03.2009 23:29

Според мен Бундеслигата този сезон търпи голям регрес сравнение с предни години. Вярно, първенството е доста интересно, разликите в точките както в челото, така и в средата на таблицата са много малки, но за съжаление според мен това се дължи не на прогрес на по- слабите отбори, а на регрес на по- силните.Вярно, че Вердер отстрани Милан за УЕФА, а Байерн е единственият сигурен четвъртфиналист в Шампионската лига, но в евротурнирите мобилизацията е друга, нагласата е различна. Факт е, че като цяло през сезона играта на водещите германски отбори е трагична, което изравнява силите и прави шампионата интригуващ.

Kalinho
01.03.2009 20:22

идеално Херта номер 1 а хофенхайм в шл. Така трябва дано херта влязат в ШЛ още един българин идеално, дано и Стилян оспее и ще мачкаме и с националния