Анчелоти: Стилът на Барса ги прави най-добрият отбор в света

17:17
Анчелоти: Стилът на Барса ги прави най-добрият отбор в света
Бившият мениджър на Челси Карло Анчелоти заяви, че характерният стил на игра на Барселона ги прави най-добрият отбор в света.

„На първо място, мога да посоча многото и качествени играчи, които притежава тимът на Хосеп Гуардиола. Именно на тях се дължи и изградената философия на тима. Когато тези играчи си облекат фланелката на Барса, сякаш изпитват нещо много специално, като че ли са излезли от школата на каталунците“, заяви доскорошният наставник на Челси.

Относно своето бъдеще като треньор, специалистът бе кратък: „В кратки срокове, не знам. Бих искал да продължа да се развивам в треньорската професия, но предпочитам да изчакам малко, за да видя какво ще е развитието на футбола. Ще ми се да отида в силен отбор с планове и амбиции. Сигурен съм, че скоро ще се завърна като треньор на такъв отбор“, завърши бившият наставник на Челси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rado4796
08.11.2011 22:18

Това е уникален треньор просто във Челси неможа да ги направи Шампиони втората година и го изгониха по този нелеп начин Абрамович е Тъп ама минало... със милан 3 пъти на финал във ШЛ 2 спечелени !

Anders0n
08.11.2011 17:55

Защо не го взеха в Рома,нали той заяви,че му е мечта да ги води *smile*