Морати готов да харчи стабилно, за да вземе Ван Перси в Интер

15:20
Морати готов да харчи стабилно, за да вземе Ван Перси в Интер
Собственикът на Интер Масимо Морати планира да отправи оферта към Арсенал за закупуването на Робин ван Перси през зимния трансферен прозорец, твърди пресата на Апенините.

Капитанът на Арсенал има само 18 месеца до края на действащия си контракт с „топчиите”. Ван Перси блесна в началото на този сезон, след като успя да вкара 12 гола в 15 мача.

Новият мениджър Клаудио Раниери все още се убеждава в качествата на нападението – в лицето на Диего Форлан и Мауро Сарате, което може да бъде подсилено след Нова година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

real_gunner_7
08.11.2011 19:06

"Според goal.com Лудогорец също иска Перси.Тимът от Разград дава 35 милиона паунда за острието на Арсенал + един бидон сливова ракия."

Fabregas_boy
08.11.2011 20:25

"Докато не включат водка за Аршавин,Счезни,Фабиански и бира за Мертзакер-сделка няма" това сподели Венгер пред британските медии днес след тренировката на Арсенал.*lol*

moonwalkera
08.11.2011 16:47

Айде стига бе! Не спяхте да правите футбол от пари! Някой вкарва 10 гола и веднага искат да го купят! Даеба и мръсниците долни!

aa2
08.11.2011 16:19

Перси не иска да ходи в Реал Мадрид, Юнайтед, Челси, Сити, Барселона, Милан, а ще поиска да отиде в Интер?ХАХАХАХАХАХАХАХАХ, посмяхме се малко на тази статия!!!*lol**lol**lol**lol*

vasko_tulev
11.11.2011 10:49

Всичко това което изброи е вярно. Обаче всички нападатели били в интер се засенчват от няколко имена: Франк Рийкард, Рууд Гулит , Марко ван Бастен, Джордж Уеа, Деян Савичевич, Роберто Баджо. И това са легендарните. Без Шевченко Индзаги и др. и др. Така че Интер точно в Италия не е отбора със звездите и ван Перси ви е много над класата в момента и нищо чудно той самия да откаже + това Арсенал-ци могат дате затапят само с 1 име което е от ранга на Роналдиньо (за мен поне най-добрият футболист) и тава е Тиери Анри.

eba_milanisti_
10.11.2011 11:37

Да ти припомня ли в Интер какви нападатели са играли и играят, че да не играе някой си ПамПерси ??? Меаца, Жаир,Клинсман, Румениге, Виери, РОНАЛДО, Креспо, Адриано, Ибрахимович, Ето'о, Милито, Форлан да не говорим за имена макар и не нападатели като Матеус, Джоркаеф, Рекоба, Верон та ако щеш и Куарешма .... Арсенал може да си мечтае за такива играчи само, нямате пари да се усмихнте правите трансфери на кредит и шоколади така, че не знай много много ..

Ergin72
08.11.2011 15:39

Най- голямата грешка , която може да направи Ван Перси !!