Мъри фаворит за поста треньор на Локо Пловдив

16:59
Мъри фаворит за поста треньор на Локо Пловдив
Собственикът на Локомотив Пловдив Костантин Динев заяви за "Гонг", че в най-скоро време ще обяви името на новият старши треньор на тима. Той прие оставките на Бранко Милованович и Драган Канатларовски, както и на целия спортно технически щаб заради непостигнати цели от страна на отбора.

Коко Динев не пожела да назове името на евентуалния нов старши треньор, като заяви, че на този етап Здравко Лазаров ще води заниманията на Локомотив. В Пловдив вече се спрягат няколко имена като бъдещи наставници на тима. Емил Велев се води като фаворит за поста, а и той самият бе на последния домакински мач на „смърфовете“. Тогава Велев сподели, че е дошъл да помогне на Коко Динев да продаде някой футболист в чужбина.

Бившият национален селекционер на България Станимир Стоилов, който бе начело на Левски и Литекс, също е сред спряганите имена. В момента специалистът е безработен, въпреки че се спрягаше, че ще работи заедно с Димитър Димитров в Черноморец. Стоилов не успя да се върне в Левски след отстраняването на Георги Иванов и чака оферти за работа.

На този етап не се коментират имената, които ще заемат мястото на спортния директор Бранко Милованович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация