Пенев пътува с младежите

16:48
Пенев пътува с младежите
Новият селекционер на националния отбор по футбол на България Любослав Пенев ще пътува с младежкия национален отбор за Австрия, както и ще гледа всички тренировки на отбора оттук нататък. Това заяви треньорът на националите до 21 години Михаил Мадански на пресконференция днес. Националите ще играят два мача от европейските квалификации срещу Австрия на 10 ноември като гост и на 15 ноември в Ловеч.


"Разбира се, когато има време Любослав Пенев ще бъде с нас. Това е част от новата ни стратегия за вертикална приемственост. По същия начин Александър Димитров, който е треньор на юношите до 17 години е мой помощник. Така всички национални отбор трябва да работят по една схема", каза още Михаил Мадански.


Лошата новина за българския отбор е контузията на Георги Миланов. Полузащитникът на Литекс, който се контузи по време на мача с Черноморец, ще бъде извън игра 20-30 дни. Това стана ясно след направения ядрено-магнитен резонанс днес. Освен Миланов в състава отсъстват вратарят Пламен Илиев, който е наказан за три мача и Атанас Дреновички - за един мач.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация