Дяволски добър договор готви Юнайтед за Роналдо

10:08
Дяволски добър договор готви Юнайтед за Роналдо
С рекордните 200 хиляди паунда на седмица ръководството на Манчестър Юнайтед ще опита да задържи звездата си Кристиано Роналдо. "Скромното" седмично възнаграждение ще бъде част от новия договор, който шефовете на "червените дяволи" подготвят за португалеца, пише "News of the world".

В момента носителят на "Златната топка" взима 120 хиляди паунда, а контрактът му изтича след три години. Новите правила на ФИФА обаче позволяват в края на следващия сезон Роналдо да напусне, след като откупи правата си. Поради тази причина Манчестър Юнайтед обмисля да позлати футболиста, като го направи най-скъпо платеният играч в света за всички времена. Рекордната оферта има и друга цел – да убие мераците на Реал Мадрид към португалеца.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jasso
01.03.2009 14:38

*smile* вижте какво, всички сме прави чат-пат играе за отбора ,чат- пат за себе си.За да му дигат заплатата с нов договор явно имат нещо впредвид.Възможно е да искат да го оставят в клуба , но защо ли ми се струва ,че с тази кампания се цели бъдещата му продажба да донесе доста солидна облагичка за клуба. Вие какво мислите, как ви се струва втория ваиант.

kyky72
01.03.2009 13:41

ами и ти ако вардиш на Ман. със такива играчи отпреде си пак ще бият *wink*

kiusha
01.03.2009 13:40

Е те Юнайтед просто така стигнаха до финал.Направо на финал излезнаха да играят без групи и елиминации!!!Да се надяваме ,че и дудек ще вземе златна топка,както взе и канаваро(спред мен буфон заслужаваше повече ,но така се е случило)

jasso
01.03.2009 13:35

Радвах се разбира се ,но да ти кажа честно вратаря Ван дер Саар повече ми хареса.За тези ,които не помнят финала на ШЛ е:
Роналдо откри резултата в 26-ата минута. В лотарията на дузпите съдбата обърна гръб на Челси и след пропуска на Роналдо, в решителната дузпа капитанът на лондончани Джон Тери се подхлъзна и стреля в аут. Психологическото предимство автоматично премина на страната на Манчестър Юнайтед и малко след това Анелка окончателно закопа своите след блястящо спасяване на Ван дер Сар, за да хвърли почти всички на терена в радостни и нещастни сълзи.
Той и Дудек качи Ливърпул на върха в ШЛ , ама да си чул да е получил златна топка - нема.

kiusha
01.03.2009 13:19

Жасмине,Жасмине....!!!Роналдо вкара 42 гола и сигурно има още 20 асистенции за един сезон.А ти говориш пълни глупости....Стила му на игра е такъв по егоистичен.Защото викаш ,че си страдал от неговия "егоизъм"...Радваше ли се когато спечелихте Шампионска лига и Премиър ???Ех ,че сте неблагодарни(в кръга на шегата)

psihopata
01.03.2009 13:18

Aвеее злета ко нареждате веее! Може да е егоист,може да е кавто искате,но е факт,че е най-добрия в света,както и отбора в който играе!!! Важнот е,че феновете на червените дяволи проявяват респект към него,а другите да ядат лайна!!

jasso
01.03.2009 13:11

В кръга на шегата мисля ,че все пак е време букмейкърите да пуснат залог - колко паса ще даде Роналдо на съотборниците си в един мач, а защо не и до края на сезона.
Дано се оправи това момче ,защото от егоизма му страдаме ние - феновете на МЮ.

jasso
01.03.2009 12:59

Ами, приятели, имам в предвид ,че такива "таланти" като Роналдо са хиляди у нас , защото всеки български футболист първото ,което научава перфектно / поне от кръчмите / е ръченицата, която на португалеца изобщо не му се отдава и по добре да опита, да речем , със салсата *smile* - но май ефекта ще е същия *sad* .Миналата годима имаше хляб в него ,както и в Тевес , но тази и давмата са пълна трагедия и като цяло дърпат отбора назад. Добре че останалите са професионалисти.

kiusha
01.03.2009 12:57

Aplekino4oo,специалист си начи....!?Тоя "лигльо,палячо,егоист и т.н" в момента е най-добрия футболист бе.Що се правите ,че не разбирате???За да го желаят от Реал Мадрид значи има за какво.А Юнайтед да искат да го задържат значи си върши работата перфектно.Малко ли голове вкарал???Помисли си ......Златна топка,кеш и още титли.Ти кво искаш да е за да признаеш ,че е добър футболист???Отговори ми

ApLeKuHo
01.03.2009 12:36

Ей куку явно ти си този който не разбира от футбол... По какъв начин по точно Роналдо заслужава тая заплата... Ако на футболист егоист можеш да изкажеш такива суперлатив, то сигурно сме гледали различни мачове... Ако сте гледали мача на Манчестър със Интер през седмицата ще видите ще само заради Роналдо дяволите не спечелиха.... толкова много атаки опропасти че направо нямам думи... И все още се намират хора дето си мислят че тоя лигльо е футболист... това ще може да се върти като пумпал на едно място не го прави суперзвезда... И аз мога нищо че не съм играл професионално от 8 години... Я по-добре започни да гледаш мачовете като обръщаш внимание на футбола а не на това Кристиано Роналдо колко е секси по екип.... И доколкото си спомням футбола се смята за колективна игра... Един футболист отбор не прави... А точно тоя изобщо... Моето мнение е че трябва да си ходи.... и смятам че в Реал ще му е екстра... защото там няма да го търпят както тука... и най-вероятно ще търка пейката половината сезон

ПП: КУКУ не те знам на колко си години, но е срамно да си неграмотен в наше време... Ако ти е трудно по-добре не пиши

bacardy_breezer
01.03.2009 11:49

kyky72 май ти трябва да заминеш някъде извън България.Тук няма място за неграмотници.Ако наистина си на 36 - 37 години и да пишеш "деЦките" филмчета е просто РЕЗИЛ. "промоцИА" - Тц-тц-тц СРАМ

Crissstiano
01.03.2009 11:47

jasso Ако имаше такива таланти и у нас сега нямаше да се надяваме да се класираме за мондиал2010,а щяхме да сме на първо място в групата,а че е най-добрия всички го разбраха и си заслужава за него даже и повече от 200 000 паунда на седмица да се дадът

kyky72
01.03.2009 11:43

направо заминаваи и не се връщай щото заради такива като теб сме толкова на зад и незабравяи даси земеш еднопосочен билет аре късмет ти шелая но така като гледам маи на всякаде кадето отидеш ще си бъдеш такова..... *stop*

henryal
01.03.2009 11:36

Кики, ти сега ако кажеш и че караш и кола направо си взимам международния паспорт и изчезвам. Скрий се някъде щото някои неща на този свят никога няма да ги разберете

kyky72
01.03.2009 11:29

за каква криза говориш *wonder* мисля че доста от вас не разбират от футбол.. този феномен заслужава даже и повече . Писнами да слушам разни коментари от хлапета кои бил добър и кои не ... аз като жена мога да кажа че това е футболиста на века а и го даказва със страхотна игра и едвали някои които разбира от футбол би отрекъл това..
п.с. Децата аре гледаите си децките филмчета и не се правете на футболни разбирачи отностно качествата на даден футболист(продавам памперси на промоциа)

jasso
01.03.2009 11:25

тоя палячо е гола вода ,камо ли си струва парите дето ги готвят за него.Нека да мислят как да се отърват от него , а не как да го задържат.Такива "таланти" у нас ги има с хиляди....... *smile*

Radi_Zlatanov
01.03.2009 11:11

Пълни глупости са за мен *stop* Никой футболист не струва толкова,особенно по време на криза *thumb_down* Осъзнайте се мениджери