Николай Костов спира “сините” трансфери

12:21
Николай Костов спира “сините” трансфери
Новият треньор на “ Левски” Николай Костов засега стопира плановете за зимна продажба и покупка на футболисти.

Съгледвачи от чужбина ще продължат да идват да наблюдават “сините” Пламен Илиев, Йордан Милиев, Владимир Гаджев, Дарко Тасевски и Шюрд Арш. Но Костов иска първо да се запознае добре с играчите, като естествено си запазва последната дума след уточнения със спортния директор Георги Иванов.

Така намеренията за раздяла със скъпо платени чужденци, които не успяват да се докажат на “Герена”, влизат в период на изчакване. При договор с нов едър спонсор не е изключено да бъдат задържани повечето (псевдо)звезди от странство, включително Арш и Тони Калво. А влизане на свежи пари вероятно ще провокира и петимата с изтичащи през юни конктракти изведнъж да пожелаят да преподпишат. Но последната дума ще има Костов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sir_Mitko
08.11.2011 10:27

Ако се договорим с нов спонсор,трябва да се запази сегашния състав и да се купят 4-5 нови играчи.

lunatik
07.11.2011 12:58

Aбе откъде ,изкочи този очилат брамбар*erm**erm**erm*

Dreick
07.11.2011 20:16

То така Трябва, Да се даде Власт на 1 Човек и Той да работи Еднолично, Не като миналата Година.''ДАй продаваме Дембеле!!''''Дай Продаваме ЖО, ДАй ПРодаваме ИСА и с кжо останахме ???!!?! С един К*р (с извинение) И да очакваме некав АНонимник (арс) че ще ни оправи..Ако бехме запазили Иса и ЖО сега щяхме да сме 2 място и да се бориме за титлата ..но не..